Odvaha kakat při focení. Falešný Okamura si drsně utahuje z hnutí SPD, pirátský poslanec Peksa se baví

30.11.2018 21:55

Na sociálních sítích se objevila stránka s názvem Toimo Omakura – SPD. S ironií a nadhledem se tak snaží parodovat lídra hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamuru, někdy však zachází za hranu slušnosti. Člověk, píšící pod pseudonymem Toimo Omakura, již nalákal na sedm tisíc příznivců, kteří na jeho texty reagují. Stránka často mate i příznivce hnutí SPD, kteří ji mohou považovat za oficiální profil Tomia Okamury. Vtipům na stránce se směje i pirátský poslanec Peksa.

Odvaha kakat při focení. Falešný Okamura si drsně utahuje z hnutí SPD, pirátský poslanec Peksa se baví
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

V minulosti se tam tak například objevil status k pokládání květin na Národní třídě 17. listopadu. „Tento rok jsem byl nucen vydat se na Národní třídu v Praze přesně o půlnoci, abych si v klidu a nerušeně připomněl události 17. listopadu. Po zkušenostech z minulého roku, kdy jsem pokládal věnec za denního světla a byl napaden placenými buřiči a Bakalovými novináři, jsem nechtěl riskovat další dehonestaci a újmu na cti,“ píše Omakura. 

Anketa

Který prezident České republiky byl prozatím nejlepší?

8%
7%
85%
hlasovalo: 25633 lidí

„Cestou od památníku jsem navíc narazil na postavu plížící se ven z městské kanalizace, v dlouhém kabátu ke kotníkům, klobouku a gumové masce Václava Havla. Osoba mne pozdravila ‚dobrý deň‘ a nemotorně se snažila zakrýt věnec s nápisem: ‚děkuji, Andrej Babiš‘,“ popsal tehdy Omakura. 

Nyní se zaměřil na jinou věc – a to na to, že hnutí SPD vidí jako hlavní pilíř státu rodinu. 

„Sám jsem byl očitým svědkem videí, která jsou šířena po internetu se záměrem indoktrinovat společnost názorem, že homosexuální styk je normální, a přesvědčit diváky, že je možné tímto způsobem plodit děti. Ty přímo ve videu už vidět nebyly, ale nesrozumitelnou angličtinou byl pravděpodobně tento názor šířen před samotným aktem. Děti jsem viděl až v dalších videích, která na sebe rozhodně nenavazovala,“ píše Omakura s tím, že pro rodiny, kde chybí jeden z partnerů, je připraven seznam zájemců z řad členů a podporovatelů SPD.

„Pro matky samoživitelky jsou připraveni mladí muži ve věku kolem 30 let, kteří nedisponují adidaskami ani iPhony, s politicky přijatelným názorem a chutí navýšit českou populaci ve vlasteneckém duchu. Tito muži jsou prozatím ubytováni v bytech svých rodičů, známých a na ubytovnách, kde čekají na přidělení ke své nové budoucí manželce. Jsou řádně pracující a vlastní obrovské množství víček od Bráníku k zajištění budouctnosti svých budoucích dětí. Velké množství zájemců je navíc sexuálně nezkušených a jsou tak ideálními partnery pro ženy, které chtějí muže s čistou minulostí. Pokud náš návrh projde, budou neúplné rodiny povinně doplněny našimi zájemci, aby byl snížen výskyt případů homosexuálních spojení,“ uzavírá Omakura. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Celý příspěvek na facebookovém profilu: 

Dámy a pánové, vítám Vás na svém profilu.

Hnutí SPD vidí jako hlavní pilíř státu rodinu. Rodinu, kterou tvoří muž a žena se svými dětmi. V posledních letech se nám snaží ostatní politické strany tento koncept rodiny zničit, pomocí nesmyslných zákonů, upřednostňujících deviantní spojení ženy se ženou a muže s mužem.

Sám jsem byl očitým svědkem videí, která jsou šířena po internetu se záměrem indoktrinovat společnost názorem, že homosexuální styk je normální a přesvědčit diváky, že je možné tímto způsobem plodit děti. Ty přímo ve videu už vidět nebyly, ale nesrozumitelnou angličtinou byl pravděpodobně tento názor šířen před samotným aktem. Děti jsem viděl až v dalších videích, která na sebe rozhodně nenavazovala.

Hnutí SPD proto bojuje proti této dezinformační kampani vlastním návrhem, který podporuje tradiční rodinu. Pro rodiny, kde chybí jeden z partnerů, máme připravený seznam zájemců z řad členů a podporovatelů SPD. Pro matky samoživitelky, jsou připraveni mladí muži ve věku kolem 30ti let, kteří nedisponují Adidaskami ani iPhony, s politicky přijatelným názorem a chutí navýšit českou populaci ve vlasteneckém duchu.

Tito muži jsou prozatím ubytováni v bytech svých rodičů, známých a na ubytovnách, kde čekají na přidělení ke své nové budoucí manželce. Jsou řádně pracující, a vlastní obrovské množství víček od Bráníku k zajištění budouctnosti svých budoucích dětí. Velké množství zájemců je navíc sexuálně nezkušených a jsou tak ideálními partnery pro ženy, které chtějí muže s čistou minulostí.

Pokud náš návrh projde, budou neúplné rodiny povinně doplněny našimi zájemci, aby byl snížen výskyt případů homosexuálních spojení.

Na stránce lze najít i celou řadu parodických fotomontáží, které si utahují z osoby Tomia Okamury, případně z hnutí SPD. Tyto dva obrázky kupříkladu uživatel Facebooku uvidí, zavítá-li na úvodní stránku profilu. Zkratka SPD byla pozměněna na PRD, volební slogan hnutí SPD byl vyměněn za vulgární výrazy. "Odvaha kakat při focení," hlásá fotomontáž, která je nejspíše záměrně vyvedena s grafickou zdatností žáka prvního stupně základní školy.

Odkaz na falešný profil ZDE:

Parodický profil přitáhl i pozornost vrcholných politiků. Poslanec za Piráty Mikuláš Peksa se u příspěvků na profilu baví, jak dokládá přiložený obrázek posledního statusu na stránce. Mikuláš Peksa ke statusu přidal rozesmátého smajlíka.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…