Ohrožení Angely Merkelové v Praze! Zasahovala policie

25.08.2016 18:17

Do kolony, ve které jela německá kancléřka Angela Merkelová, chtěl vjet muž s terénním vozem. Policie jej však zastavila a donutila vystoupit. Ukázalo se, že měl v autě zbraně a pouta. Neznámý muž nyní čelí obvinění z trestného činu útoku na úřední osobu. Informuje Blesk.cz.

Ohrožení Angely Merkelové v Praze! Zasahovala policie
Foto: bundeskanzlerin.de
Popisek: Angela Merkelová, německá kancléřka

Kolona Angely Merkelové se málem dostala do křížku s černým terénním mercedesem. Jeho řidič se totiž pokusil vjet na křižovatce ulic Milady Horákové a Tychonova mezi policejní vozy, které kolonu doprovázely. Policie jej však urychleně zastavila.

Příslušníci Cizinecké policie pohrozili řidiči střelnými zbraněmi a ten byl nucen z vozu vystoupit. Při prohlídce vozu našli policisté pouta, teleskopický obušek a slzný plyn.

Celý text zde

„Mohu potvrdit, že došlo k pokusu o narušení kolony Angely Merkelové, nicméně byl okamžitě eliminován pražskými policisty z Cizinecké policie, kteří donutili řidiče zastavit a pod namířenými dlouhými zbraněmi vystoupit z vozu,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Motiv mužova činu zatím není znám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…