Okamura a stovky lidí na Václaváku: Vlezbruselisté! Evropa zažívá sexuální džihád!

06.02.2016 14:40

„Žádné imigranty s Koránem místo mozku! Islám mimo zákon! ... Je 21. století! Tak sakra proč islám? Kam nás to tlačíte? Kolaboranti!“ To jsou jen některá hesla, která slyší sv. Václav shlížející na účastníky ze svého pomníku. Demonstranti žádají, aby Česká televize a další „prolhaná média“ padla podobně jako před časem v Polsku. Vše doplňuje přeškrtnutá vlajka EU.

Okamura a stovky lidí na Václaváku: Vlezbruselisté! Evropa zažívá sexuální džihád!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Nechybějí ani transparenty strany Svoboda a přímá demokracie nebo heslo „Multikulti idiot vs. český patriot“. Pod heslem najdeme fotku premiéra Sobotky. Před samotnou akcí se náměstí rozléhala americká hudba například v podání Red Hot Chili Peppers.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Úvodního slova se na demonstraci ujal sám Tomio Okamura a oznámil, co je třeba udělat pro to, aby se podařilo vyřešit uprchlickou krizi. Sobotka prý musí padnout. S pádem Sobotky by přišel i konec celé jeho vlády. „Islám je náboženský rasismus, a to, co vidíme v evropských městech, je sexuální džihád.“ Z jeho úst zazněl také termín „vlezbruselisté“.

Své příznivce nazýval pod dojmem husitského chorálu bratry a sestrami. "Jsme velká rodina vzešlá z anticko-křesťansko-židovských evropských kořenů. "Je jedno, zda jsme ateisté nebo křesťané, ale všichni věříme, že lidé jsou si rovní bez ohledu na to, zda jsou muž či žena nebo zda věří či nevěří v Boha," poznamenal. 

Okamurovým cílem je dle jeho slov prosazení absolutní nulové tolerance propagace a šíření radikální ideologie islámu. "Tady nemá místo člověk, který prosazuje islámské právo šaría. Takové právo je v přímém rozporu se svobodou a demokracií, tedy tím, co my všichni tady prosazujeme," dodal.

"Vážení občané, přátelé, bratři a sestry. Toto je naše země a my musíme vyhlásit nulovou toleranci každému, kdo by tu zemi chtěl znetvořit k obrazu sadistických pedofilních proroků. Tohle nesmí projít ani těm, kdo si dnes uzurpovali moc a bez ohledu na své občany zaprodávají naši vlast," uzavřel výzvou Okamura.

Svolavatel demonstrace Jaroslav Staník dal také jasně najevo, že si nepřeje, aby se jeho dcery musely zahalovat nebo projít ženskou obřízkou.

Demonstrace se mimo jiné zúčastnil také představitel rakouské parlamentní strany FPÖ, herec Ivan Vyskočil, senátor Jan Veleba, zpěvák Aleš Brichta či zpěvák Pepa Nos. 

  • Více k sobotním demonstracím ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…