Okamura dostal ,,přes čenich" za řeči o muslimech. Nyní ovšem vydal další text. Čtěte

06.01.2015 8:43

Tomio Okamura o víkendu svým sdílením velmi ostrého textu na Facebooku rozvířil debatu o vztahu Čechů k islámu. Nyní na svůj Facebook se zadostiučiněním napsal, že se ukázalo, že ve svém varování před pronikáním radikálního islamismu měl pravdu.

Okamura dostal ,,přes čenich" za řeči o muslimech. Nyní ovšem vydal další text. Čtěte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Anketa

Vadí vám výroky Tomia Okamury na adresu muslimů?

6%
94%
hlasovalo: 11722 lidí

Tajná služba podle něj v pondělí potvrdila, že u nás operují islamisté, a chce kvůli tomu měnit zákon o tajných službách. Okamura to připomíná všem, kteří jej o víkendu dehonestovali.

„Podle zprávy probíhá financování islámského fundamentalismu a islamizace v České republice z některé arabské země,“ připomíná. Islámské organizace zde prý mají opakované nesrovnalosti mezi příjmy a výdaji. „Převažují případy islamistů, kteří buď ze zahraničí financují radikální islám v České republice nebo naopak odvádějí peníze neznámého původu do arabských zemí neznámým osobám,“ píše poslanec.

Pak popisuje příběh islámského fundamentalisty pobývajícího v ČR, u kterého tajná služba zjistila pravidelné příjmy z arabských zemí, užívané k obracení českých obyvatel na islám. Většina těchto plateb prý probíhá v hotovosti, aby nebyly zachyceny na bankovních účtech.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Kromě toho Okamura připomíná v pondělí zveřejněný policejní posudek na knihu Základy tauhídu – islámský koncept Boha. „Kniha obsahuje nenávistné a rasově nesnášenlivé výroky, a to až za hranou zákona, a šíří rasismus, antisemitismus, xenofobii a násilí proti tzv. méněcenným rasám, to znamená proti nevěřícím v Alláha,“ píše o knize a připomíná trestné činy, které tím mohly být spáchány. V tomto světle se prý jeví loňský policejní zásah v pražské mešitě, který islamisté tolik kritizovali, zcela oprávněným.

Okamura připomíná, že kniha zdůrazňuje nerovnoprávnost lidí a vyzývá k zavádění Alláhových zákonů po celém světě. Zároveň odsuzuje demokracii, která prý odporuje islámu. Propaguje totiž naprostou poslušnost, nejvyšším zákonodárcem je Alláh, a jakýkoliv jiný, světský zákon, je zavrženíhodným „aktem nevíry“.

„Tahle nenávistná a nadřazenecká ideologie skutečně do Evropy, a tím méně do ČR, nepatří a měli bychom všichni udělat maximum, aby tu kořeny nikdy skutečně nezapustila,“ uzavírá šéf Úsvitu. Už je prý nejvyšší čas, protože bojovníci Islámského státu již stojí na hranicích NATO. Naši politici přitom mlčí, nebo pronikání islámu přímo napomáhají.

„Já mám v tomto od počátku zcela jasno a prosím o Vaši masivní jasnou veřejnou podporu. Dřív než bude úplně pozdě. Musíme se sjednotit, jelikož já jako jednotlivec nebo malá strana nemám šanci osamoceně ochránit naše kulturní dědictví, hodnoty a zvyklosti,“ zakončuje Okamura.

Celý text Tomio Okamury:

Velmi rychle se ukázalo, že mám pravdu v tom, když jsem zahájil boj proti pronikání radikálního islamismu do ČR. Ještě o víkendu mne některá zmanipulovaná média a lidé dehonestovali, ale dnes tajná služba ČR (BIS) veřejně potvrdila, že u nás operují islamisté a chce měnit zákon o tajných službách. Podle zprávy probíhá financování islámského fundamentalismu a islamizace v České republice z některé arabské země, opakované nesrovnalosti mezi příjmy a výdaji islámských organizací působících na území ČR a BIS má informace o odvodu peněžních prostředků z České republiky do zemí Blízkého a Středního východu bez možnosti ověření původu a příjemců v zahraničí. Převažují případy islamistů, kteří buď ze zahraničí financují radikální islám v České republice nebo naopak odvádějí peníze neznámého původu do arabských zemí neznámým osobám. Zpravodajská služba se například zabývala v České republice pobývající osobou, kterou lze označit za islámského fundamentalistu. Veškeré víceméně pravidelné finanční příjmy této osoby pocházejí z některé z arabských zemí a slouží k financování nákladné náboženské a proselytické činnosti (obracení lidí na islám). V souvislosti s monitorováním působení islámských organizací v České republice jsou opakovaně zjišťovány nesrovnalosti mezi udávanými příjmy a skutečnými výdaji těchto organizací. Podle zprávy existuje předpoklad, že většina neevidovaných příjmů probíhá v hotovosti, nicméně se neopírá právě o podklady z bankovních účtů, kde by mohly být zachyceny zejména finanční dary od zahraničních rizikových organizací.

Policie dnes také zveřejnila, že má usvědčující posudek na české vydání kontroverzní knihy o islámu Základy tauhídu − Islámský koncept Boha, kterou zadrželi vloni při distribuci v islámském centru v Praze. Kniha obsahuje nenávistné a rasově nesnášenlivé výroky, a to až za hranou zákona, a šíří rasismus, antisemitismus, xenofobii a násilí proti tzv. méněcenným rasám, to znamená proti nevěřícím v Alláha. Jde o podporu a šíření hnutí směřujícího k potlačování lidských práv a svobod. Policejní zásah v mešitě, který vyvolal mezi českými i zahraničními muslimy ostrou kritiku, se ukázal jako oprávněný, což od počátku také tvrdím. Šéf české muslimské obce si ovšem za vydáním této knihy stojí. Kniha mj. připomíná jeden z principů islámského práva, a tou je nerovnoprávnost nevěřících s muslimy před Alláhem a jeho zákony. Píše „Obnáší to i skupinový závazek, že zavedeme Alláhovy zákony všude na zemi. A proto jsou věřící v Alláhových očích vysoko nadřazeni nevěřícím, protože přijímají své odpovědnosti."

A naopak kniha dovozuje, že stávající demokracie odporují islámu a víře v Alláha: „Jelikož termín ibada znamená naprostou poslušnost a Alláh je považován za nejvyššího zákonodárce, zavedení světských právních systému, jež se nezakládají na Alláhových zákonech (šaría) je aktem nevíry v Alláhem zjevené zákony“, píše autor na 26. straně své knihy.

Tahle nenávistná a nadřazenecká ideologie skutečně do Evropy a tím méně do ČR nepatří a měli bychom všichni udělat maximum, aby tu kořeny nikdy skutečně nezapustila.

A je nejvyšší čas - bojovníci Islámského státu již stojí na hranici NATO (v Turecku). Přičemž naši politici mlčí nebo dokonce aktivně pronikání islámu do ČR napomáhají.

Já mám v tomto od počátku zcela jasno a prosím o Vaši masivní jasnou veřejnou podporu. Dřív než bude úplně pozdě. Musíme se sjednotit, jelikož já jako jednotlivec nebo malá strana nemám šanci osamoceně ochránit naše kulturní dědictví, hodnoty a zvyklosti, musíme se zapojit společně.
Jestli souhlasíte, prosím sdílejte.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…