Okamura je zahrádkovej pičus a echt zmrd, napsal exšéfredaktor. A teď nahrál video, kde kárá Čechy za přístup k uprchlíkům

24.06.2015 12:10

Bývalý šéfredaktor herního časopisu Score Jan Vrobel zveřejnil na svém facebookovém profilu video, v němž varuje před „fašizací“ české společnosti, kterou prý pozoruje v diskuzích o uprchlících. Tím, že v sobě probouzíme „genocidní“ potenciál, však dle něj pouze nahráváme lidem, kteří chtějí profitovat na lidském utrpení. Vrobel nejmenuje, ale před několika dny kupříkladu zahrnul nadávkami šéfa hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamuru, který je znám protipřistěhovaleckými postoji.

Okamura je zahrádkovej pičus a echt zmrd, napsal exšéfredaktor. A teď nahrál video, kde kárá Čechy za přístup k uprchlíkům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Vrobel považuje za mravní povinnost našeho státu přijímat uprchlíky z válkami zmítaných zemí. To ale prý neznamená, že by házel všechny protipřistěhovalecké argumenty do jednoho pytle a považoval je za zcestné.  

Za zcestné však označuje „hysterické sdílení poplašných zpráv, volání po domobraně, kamenování turistů nebo imigrantů z Blízkého východu nebo Afriky, neuvěřitelnou paniku a volání po stavění zdí a vyhánění lidí a po deportacích, které mám tu smůlu číst a slyšet kolem sebe“. Taková slova prý slýchává od lidí, o kterých ví, že mají něco v hlavě. „Často od matek s dětmi, čili o lidech, od kterých bych očekával, že budou nejpacifičtější na světě,“ říká Vrobel.

„Vy, kteří se chováte tímto způsobem, vynášíte ostré soudy, voláte po omezení občanských práv, deportacích, střílení lidí, ať už na facebooku, twitteru nebo po hospodách, poskytujete náboje lidem, kteří mohou být opravdu nebezpeční, kteří to s nikým nemyslí dobře a přejí si jen profitovat na lidském utrpení. A takoví lidé existují, i když jsou schovaní,“ varuje Vrobel.

Video ZDE

Vrobel ve zveřejněném videu konkrétní jména lidí, kteří chtějí těžit z lidského utrpení, sice neuvádí, na svém facebookovém profilu se ale kupříkladu ostře obul do předsedy hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury, který je znám svými protipřistěhovaleckými postoji.  

„Pojebanej šprt. Kdyby to byl aspoň pořádnej nácek, takovej ten echt white power zmrd, ale on je to prostě naškrobenej prcek-nácek, mamánek, šprťák, přiblblo, trumbelín, pohádkumilovnej hujerovskej švestičkovej zahrádkovej pičus a navíc oblečenej do ubrusu. Já vím, že ho v dětství šikanovali, je to poznat z toho ublíženého projevu a hypertrofované touhy po pozornosti, ale tak sakra proč se nenechá odháčkovat na reiki a nepobrečí si do polštáře hezky od plic a místo toho tu kurví vzduch,“ zveřejnil Vrobel v reakci na jedno z videí, které  Okamura vyvěsil na Facebooku.

V dotyčném videu se Okamura vymezuje proti přijímání uprchlíků z Afriky a Blízkého východu, neboť prý představují pro naši zemi bezpečnostní hrozbu, kterak údajně dokládají příklady z jiných evropských zemí. „Je jediná cesta – okamžitě je všechny vracet domů a uzákonit nulovou toleranci imigrace. A samozřejmě také zrušit stávající štědrý sociální systém vůči imigrantům, který je tím hlavním lákadlem,“ je přesvědčen Okamura.

Naši „multikulti politici a pravdoláskařští aktivisti“ z neziskových organizací, kteří prý budou na imigrantech vydělávat peněz, se dle Okamury ohání tím, že musíme imigrantům pomáhat. „Přitom se ale zabíjíme sami. Jedná se o naší vlastní genocidu. Genocidu občanů České republiky. Situace v Řecku či v Itálii je neúnosná a za chvíli nebudou stačit ani kvóty. Kam chce Evropská unie následně imigranty přerozdělovat? Na Mars?“ prohlásil také Okamura. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…