Okamurova mrazivá výpověď o návštěvě uprchlíků: Hrozí vám násilí, okradení nebo nákaza...

29.08.2015 14:14

Šéf strany Svoboda a přímá demokracie (SPD) Tomio Okamura jako jediný politik navštívil tento týden zařízení pro ilegální imigranty ve Vyšních Lhotách u Frýdku-Místku. O svých zážitcích se rozepsal na sociální síti.

Okamurova mrazivá výpověď o návštěvě uprchlíků: Hrozí vám násilí, okradení nebo nákaza...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

„Vedení tábora mi sdělilo, že jsem prvním politikem, který se odvážil v rámci tábora vstoupit až úplně dovnitř, přímo mezi ilegální imigranty, kterých mě na místě přímo obklopilo téměř dvě stě. Ani nikdo z vlády tam nebyl, ani žádný vládní poslanec,“ pochlubil se Okamura svou odvahou.

Kde jsou ti mírumilovní imigranti, kterým jde o život?

Podotkl k tomu, že jej od imigrantů oddělovalo na vzdálenost několik desítek centimetrů pouze několik policistů. Těmi byl prý předem upozorněn, že mu hrozí násilí, okradení či nákaza infekční chorobou. „A že v případě, že by se na mě vrhli, což prý může nastat, tak by mě neměli šanci proti přesile ubránit. Musel jsem dokonce předem podepsat potvrzení, že tam mezi ně jdu jen na vlastní odpovědnost a na vlastní nebezpečí,“ poznamenal.

V této souvislosti si Okamura pokládá otázku, kde jsou ti mírumilovní imigranti, kterým jde o život, jak o nich stále tvrdí současná vláda a „jak nám lžou média a různí pánové Halíci, Schwarzenbergové či pracovníci různých, v uvozovkách neziskových organizací parazitujících na penězích z Evropské unie“.

V táboře jsou v podstatě jen mladí muslimští muži

Vedením tábora bylo Okamurovi řečeno, že je běžné, že mají imigranti infekční choroby a je možné se od nich nakazit. „Také mi potvrdili informaci, že na základě tzv. Dublinského protokolu, který podepsala také Česká republika, bylo jen za poslední tři týdny z tábora propuštěno po uplynutí lhůty 42 dní ZCELA NA SVOBODU volně na naše území již téměř deset ilegálních imigrantů. Kde jsou, nikdo neví,“ posteskl si Okamura.

Podle něj jsou v táboře de facto pouze mladí muži z Afriky a z arabských zemí islámského vyznání. „Kde jsou tedy ty křesťanští uprchlíci, o kterých mluví vláda? Nikde,“ rýpl si do Sobotkova kabinetu.

Ilegální imigranti se dívají na náklady našeho státu na satelitní televizi

Podmínky, v nichž uprchlíci ve Vyšních Lhotách žijí, nejsou špatné: „Ilegální imigranti mají ve své ubytovně na náklady našeho státu satelitní televizi, posilovnu a nově také zájmovou místnost, jakousi dílnu, kde se můžou podle libosti věnovat různým koníčkům,“ napsal Okamura. Přesto podle vedení tábora probíhá mezi imigranty vzájemné násilí a roztržky, které musí policie řešit.

V táboře nyní pobývá 199 ilegálních imigrantů a pracuje tam 146 českých pracovníků. „Tedy na jednoho imigranta téměř jeden zaměstnanec. A teď si představte, kolik to bude stát naši státní pokladnu, až tady budou tisíce, desetitisíce imigrantů. A představte si tu obrovskou kriminalitu,“ varuje Okamura.

Jsme svědky totální invaze muslimů do Evropy

Překvapilo jej, že si tito ilegální imigranti mohou na snídani, na oběd i na večeři vybírat ze tří jídel. „A je běžné jídlo, B je muslimské a C je vegetariánské. Všichni až na jednoho jedí B, tedy muslimské. A pouze jeden z nich, C, tedy vegetariánské,“ popsal Okamura stravovací návyky imigrantů.

Podle něj je tak jasné, že jsme svědky totální invaze muslimů a vyznavačů islámu do Evropy. „Tedy nezvaných vetřelců z nepřátelské kultury, jejímž cílem je zlikvidovat naše demokratické zřízení a naši svobodu,“ obává se.

Řešením současné krize je podle něj okamžité ukončení štědrého sociálního systému zemí EU vůči ilegálním imigrantům. „A také tlak na USA, aby skončily se svojí agresivní imperiální válečnou politikou v severní Africe a na Blízkém východě, jejíž trpké plody nyní sklízíme,“ dodal s tím, že ani jedno naše vláda nedělá.

Původní znění příspěvku Tomia Okamury na facebookovém profilu SPD:

Dnes mám pro Vás absolutně šokující informace o ilegálních imigrantech v ČR, které ještě nebyly zveřejněny. Poslechněte si video nebo si přečtěte článek až do konce. A prosím, sdílejte všem vašim přátelům nebo zkopírujte do e-mailu a rozpošlete, ať se všichni dozvědí, jaká je realita. Tento týden jsem totiž navštívil zařízení pro ilegální imigranty ve Vyšních Lhotách u Frýdku-Místku a vedení tábora mi sdělilo, že jsem prvním politikem, který se odvážil v rámci tábora vstoupit až úplně dovnitř, přímo mezi ilegální imigranty, kterých mě na místě přímo obklopilo téměř dvě stě. Ani nikdo z vlády tam nebyl, ani žádný vládní poslanec. Oddělovalo mě od nich na vzdálenost několik desítek centimetrů pouze několik policistů, za což velmi děkuji, jelikož jsem byl policisty předem upozorněn, že mi hrozí násilí, okradení či nákaza infekční chorobou (ANO, ČTETE DOBŘE!). A že v případě, že by se na mě vrhli, což prý může nastat, tak by mě neměli šanci proti přesile ubránit. Musel jsem dokonce předem podepsat potvrzení, že tam mezi ně jdu jen na vlastní odpovědnost a na vlastní nebezpečí.

A já se ptám, tak kde jsou ti mírumilovní imigranti, kterým jde o život, jak nám pořád lžou tato vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL, jak nám lžou média a různí pánové Halíci, Schwarzenbergové či pracovníci různých, v uvozovkách neziskových organizací parazitujících na penězích z Evropské unie? A jak se proti imigrantům ubrání obyčejný český občan, když mi policie v praxi říká, že jsou imigranti tak nebezpeční, že mezi ně můžu jít jen na vlastní nebezpečí pod silnou policejní ochranou? A i ta si není jistá.

Přiznám ale, že jsem neřešil svoji odvahu, jelikož mě zajímalo jediné – chtěl jsem přímo na vlastní oči vidět, na co všechno konkrétně vynakládá tato vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL několik miliard korun na podporu imigrantů? Na úkor našich potřebných občanů! A jen zopakuji, že naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) je jedinou stranou v Parlamentu, která prosazuje NULOVOU TOLERANCI ILEGALNÍCH IMIGRANTŮ.

Ale zpátky k návštěvě. Bohužel se potvrdily všechny moje nejhorší představy. Této vládě a EU je potřeba říct OKAMŽITĚ DOST! Pozorně čtěte (poslouchejte).

Vedením tábora mi bylo řečeno, že je běžné, že mají imigranti infekční choroby a je možné utrpět nákazu. Také mi potvrdili informaci, že na základě tzv. Dublinského protokolu, který podepsala také Česká republika, bylo jen za poslední tři týdny z tábora propuštěno po uplynutí lhůty 42 dní ZCELA NA SVOBODU volně na naše území již téměř deset ilegálních imigrantů. Kde jsou, nikdo neví.

V táboře jsou de facto pouze mladí muži z Afriky a z arabských zemí islámského vyznání. Kde jsou tedy ty křesťanští uprchlíci, o kterých mluví vláda? Nikde.

Ilegální imigranti mají ve své ubytovně na náklady našeho státu satelitní televizi, posilovnu a nově také zájmovou místnost, jakousi dílnu, kde se můžou podle libosti věnovat různým koníčkům.

Podle vedení tábora probíhají mezi imigranty vzájemné násilí a roztržky, které musí policie řešit.

To, jak obrovské peníze nás tahle politika naší vlády a Evropské unie stojí, si dobře představíte na následujícím údaji. V táboře je nyní 199 ilegálních imigrantů a pracuje tam 146 českých pracovníků. Tedy na jednoho imigranta téměř jeden zaměstnanec. A teď si představte, kolik to bude stát naši státní pokladnu, až tady budou tisíce, desetitisíce imigrantů. A představte si tu obrovskou kriminalitu.

Velice mě také překvapilo, že si tito ilegální imigranti můžou na snídani, na oběd i na večeři vybírat ze tří jídel! A je běžné jídlo, B je muslimské a C je vegetariánské. Hádejte, co si vybírají. Všichni až na jednoho jedí B, tedy muslimské. A pouze jeden z nich, C, tedy vegetariánské.

Je tak nad slunce jasné, že jsme svědky totální invaze muslimů a vyznavačů islámu do Evropy, tedy nezvaných vetřelců z nepřátelské kultury, jejímž cílem je zlikvidovat naše demokratické zřízení a naši svobodu.

V baráku, kde imigranti bydlí a který jsem tedy přímo osobně navštívil, si neuklízejí oni sami, ale státem placené uklízečky. A když jsem se ptal, co říkají na hygienické návyky imigrantů, odpověď bylo jedno slovo: „Strašné!“

Řešením současné krize je okamžité ukončení štědrého sociálního systému zemí EU vůči ilegálním imigrantům. Kde není nabídka, není poptávka. Jako v Austrálii nebo v Japonsku. A také tlak na USA, aby skončily se svojí agresivní imperiální válečnou politikou v severní Africe a na Blízkém východě, jejíž trpké plody nyní sklízíme. Ani jedno ovšem naše neschopná vláda nedělá.

Závěrem bych chtěl poděkovat vedení tábora, panu vedoucímu i panu nadporučíkovi policie, kteří jsou v této obtížné situaci skuteční profesionálové, a za to jim patří dík a držím jim palce, i v našem zájmu.

A také děkuji kolegům poslancům SPD Radimovi Fialovi a Jardovi Holíkovi, že mě doprovodili. Jsme dobrý tým.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…