Okamura s přímou demokracií expanduje do Evropy. Spouští celounijní petici proti imigraci

08.04.2014 17:26

Hnutí Úsvit ve snaze zastavit ilegální imigraci nepřizpůsobivých cizinců a náboženských fanatiků přišlo s celoevropskou peticí. Podařilo se mu pro ni získat podporu stran zastoupených v Evropském parlamentu ve frakci EFD (Evropa svobody a demokracie). Okamurovo hnutí o tom dnes informovalo prostřednictvím tiskové zprávy.

Okamura s přímou demokracií expanduje do Evropy. Spouští celounijní petici proti imigraci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lídr hnutí Úsvit Tomio Okamura

Podle Úsvitu  by celoevropská petice měla donutit  europoslance a vládu, aby na maximum zpřísnili imigrační politiku Evropské unie. Pokud se Úsvitu podaří v evropských volbách uspět, jeho europoslanci by v Evropském parlamentu navrhovali nulovou toleranci na nelegální imigraci a přísné kvóty na imigraci legální.

"Naše vlády permanentně navrhují a schvalují zákony, které jsou prokazatelně proti zájmům českých občanů a vymlouvají se na to, že jde o implementace evropských směrnic," píše se v tiskové zprávě, kterou Okamurovo hnutí k věci vydalo. "Proto přicházíme s celoevropskou peticí, která by měla donutit Evropský parlament a naši vládu zabývat se zcela vážně imigrací do Evropské unie potažmo do České republiky, a která by měla donutit europoslance a vládu, aby na maximum zpřísnili imigrační politiku Evropské unie," píše dále.

Petice k dispozici ZDE

"Náš stát jsme tady budovali a budujeme přece proto, aby nám byl oporou, a aby nás v případě neštěstí nenechal padnout.
Nikoli proto, aby nechal padnout Čecha nebo Moraváka a místo toho živil cizince," uzavírá hnutí Úsvit.

Petici budou spolu s Úsvitem v zemích Evropské unie realizovat strany zastoupené v Evropském parlamentu ve frakci EFD (Evropa svobody a demokracie), s níž Úsvit na různých evropských tématech dlouhodobě spolupracuje.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…