Okamura se odvolal a? Má zpět svůj youtube kanál

09.09.2020 16:16

Předsedovi hnutí SPD Tomio Okamurovi byl koncem července smazán oficiální youtube kanál. Podle politika to prý bylo kvůli tomu, že „zveřejňoval videa, na kterých byly vyobrazeny násilné a kriminální činy migrantů v západní Evropě a ‚bojovníků proti rasismu‘ v rámci hnutí Black Lives Matter v USA“. Okamura se bránil a podal odvolání, nyní je jeho youtube kanál zpět.

Okamura se odvolal a? Má zpět svůj youtube kanál
Foto: Repro Facebook SPD
Popisek: Tomio Okamura (SPD) na semináři o právním státě

„Po mém odvolání mi Youtube vrátil můj kanál, který mi před dvěma měsíci zrušil,“ informuje na Facebooku předseda SPD. Okamura dřívější smazání účtu s nahranými videi označil za nástup cenzury. 
 
„To, že mi YouTube zrušil můj původní kanál, kde jsem zveřejňoval necenzurované informace, považuji za hrubý útok na svobodu slova, útok na základní občanské svobody dané Listinou práv a svobod a za porušení volné soutěže politických stran daných ústavních pořádkem ČR,“ prohlásil tehdy Okamura.
 

Anketa

Obáváte se dalšího vývoje situace kolem nemoci COVID-19? (Ptáme se od 9.9.2020)

37%
hlasovalo: 24622 lidí
 
S problémy se potýkal i na sociální síti Facebook, který mu hrozil zrušením stránky. „Stránce hrozí zrušení zveřejnění. Vaší stránce v důsledku pokračujícího porušování zásad komunity hrozí zrušení zveřejnění,“ psal Facebook Okamurovi.
 
I tento problém je nyní vyřešen. „Stejně tak Facebook, který mi vyhrožoval zrušením profilu, oznámil, že prý to byla ze strany Facebooku technická chyba. Nejásám předčasně, jelikož budu nadále zveřejňovat necenzurované informace, které se v médiích nedozvíte. Děkuju vám za podporu,“ informoval Okamura. 
 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…