Okamura se zostra pustil do vlády. V jedné zásadní věci je prý nejhorší, jaká tu kdy byla

09.02.2015 20:33

Předseda hnutí Úsvit přímé demokracie Tomio Okamura bije na poplach. Vláda Bohuslava Sobotky (ČSSD) je prý nejhorší v historii. V čem? Zakázky za desítky miliard korun zadala bez výběrového řízení a to má za sebou teprve první rok vládnutí.

Okamura se zostra pustil do vlády. V jedné zásadní věci je prý nejhorší, jaká tu kdy byla
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura, předseda hnutí Úsvit

Okamura nenechává na kabinetu nit suchou a to kvůli tomu, že za prvních dvanáct měsíců svého vládnutí zadala na tři tisíce zakázek za 30 miliard. Máme to prý dokonce černé na bílém a je tak jasně potvrzeno, že Sobotkova vláda je nejhorší v moderní historii země.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

 "Neprůhlednost zadávání veřejných zakázek za této vlády dokonce láme rekordy a Česká republika je objemem netransparentních veřejných zakázek v současnosti nejhorší ze všech zemí EU," upozorňuje Okamura.

Poškozuje se tak i obraz Česka v očích podnikatelů, kteří tak mohou pochybovat o transparentnosti podnikatelského prostředí u nás, což v konečném důsledku poškozuje naši ekonomiku. A přitom koalice ČSSD, ANO a KDU-ČSL slibovala, že zatočí s korupcí.

Text Tomia Okamury najdete ZDE

"Jak je možné, že jsou lidé tak slepí a pořád věří, že s touto vládou bude líp? Jak to, že o tomto média odmítají informovat?" ptá se v závěru Okamura.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…