Okamura vtipem o prolhané České televizi sonduje svých sto tisíc fanoušků

24.12.2014 21:18

Předseda Úsvitu na sociální síti Facebook uveřejnil kreslený vtip Luboše Španěla o České televize. Muž na obrázku v maskérně stručně glosuje dění o tom, že staré struktury lhaly povinně a zadarmo, ty nové to dělají za peníze a svobodně. Okamurův příspěvek vzbudil výraznou pozornost, stovky diskusí, sdílení a víc jak 1330 zvednutých palců.

Okamura vtipem o prolhané České televizi sonduje svých sto tisíc fanoušků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Diskuze o pravomocech veřejnoprávní televize se objevily poté, co ČT vystřihla z projevu prezidenta republiky jméno Zdeňka Bakaly. „Jdeme (Česká republika) po stoupající cestě, na které jsou některé zbytečné kameny. Tu Viktor Kožený, tu Zdeněk Bakala, tu mnozí další," zní originální verze.  V Událostech ČT však jméno Bakaly nezaznělo. Vinu za vystřihnutí jména údajně nese editor, který byl následkem toho sesazen na nižší post.

Česká televize je v poslední době vystavena velké kritice. Občanům vadí zejména to, že platí koncesionářské poplatky za objektivní vysílání, které se jim údajně nedostává.

„Nejsem spokojen s vysíláním ČT. Jak si může dovolit veřejnoprávní televize placená z peněz daňových poplatníků něco cenzurovat a ještě k tomu prezidenta, když se vyjadřuje na adresu podvodníka a zloděje Bakaly? O další objektivitě ČT raději ani nemluvím, neboť se mi z toho chce blít,“ píše jeden z fanoušků Tomia Okamury v diskuzi.

„My drive narozeni pamatujeme, ze pravda prichazela z Moskvy. Umeli jsme to vytridit! Dnes pravda prichazi z USA ! Dukazem je utok na prezidenta, ktery pouziva svuj rozum, ne jako lziva media, a chteji ho odstranit lide s vyplachnutym mozkem! Toto take umime vytridit! Co dokazal Gebls se svym narodem! Je to velmi nebezpecne! CT nechte toho vymyvani, stejne vam neverime!“ konstatuje další.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…