Okamura zásobuje čtenáře. Je tu jeho další prohlášení proti migrantům: Jak zvířata. Jen zevlují a znásilňují. Objevil jsem šokující informace

25.06.2015 11:12

Další protiimigrantský článek vyvěsil na svůj facebookový profil poslanec Tomio Okamura. Tentokrát si vzal na mušku organizace, které uprchlíkům, ale také Romům pomáhají. Okamura píše, že v současné době je v Praze a ve větších městech kolem 25 sdružení, která pečují o imigranty.

Okamura zásobuje čtenáře. Je tu jeho další prohlášení proti migrantům: Jak zvířata. Jen zevlují a znásilňují. Objevil jsem šokující informace
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Tato sdružení prý dostávají ročně z veřejných prostředků tři čtvrtě miliardy korun ročně.

Neumí řemeslo, neumí jazyk, umí jen střílet, zevlovat a...

Okamura upozorňuje, že již nyní se každý den na našem území pohybují tisíce nelegálních imigrantů. „A je jen otázkou krátkého času, kdy v Německu řeknou STOP a tito Afričané a Arabové zůstanou u nás v České republice. Neumí řemeslo, neumí jazyk, umí jen střílet z kalašnikova, zevlovat na ulici a tu a tam někoho znásilnit. Chovají se často jako zvířata, to vidíme na zkušenostech ze západní Evropy,“ varuje Okamura.

Jedním z takových sdružení, která podle Okamury vysávají pro imigranty naše veřejné peníze, je například Sdružení pro integraci a migraci. „Jeho ředitelka Magda Faltová v televizi doslova řekla, že „ migranti jsou přínos pro naši zemi a že máme spoustu kapacit na přijímání lidí.“ Proč to tato paní vlastně říká? Je to ve skutečnosti velmi jednoduché. Zase jde jen o peníze,“ tvrdí Okamura.

Nezisková sdružení prý jsou vysoce zisková. Pro jejich zaměstnance

Uvádí též, že většina peněz, a to asi 80% z oné tři čtvrtě miliardy ročně, které tato sdružení inkasují, prý končí na platech jejich zaměstnanců tzv. neziskových sdruženích.

„Ve skutečnosti jsou tedy tato sdružení vysoce zisková, ale jen do vlastních kapes jejich zaměstnanců. Zbytek peněz pak jde na různé brožury, osvětové akce, školení, konference a podobné věci, kde propagují, jak jsou imigranti pro naší republiku přínosní. Tedy absolutní nesmysly,“ tvrdí Okamura.

Dodává, že cílem těchto sdružení pak logicky není problém s imigranty či Romy vyřešit, ale naopak ho udržovat, „aby byl kohoutek, kterým tečou veřejné peníze do jejich kapes, co nejdéle otevřený.“

Videonahrávka Tomia Okamury je ZDE

Celý text příspěvku Tomia Okamury:

Zjistil jsem další šokující informace. V současné době je v Praze a ve větších městech celkem kolem 25 družení, které pečují o imigranty, a tato sdružení dostávají ročně z veřejných prostředků již nyní tři čtvrtě miliardy korun ročně. To je skutečně skandální – vláda nemá na důstojné životy pro naše seniory a na naše děti se sbírají plastová víčka a na druhou stranu stát vyplácí takové nehorázné peníze na imigranty. A to jich tady máme zatím málo. Teď si představte, kolik to bude peněz, až začnou díky neschopnosti naší vlády přibývat.

A já říkám již několik let stále to samé – prosazuji nulovou toleranci imigrantů a dalších nepřizpůsobivých skupin obyvatel a myslím, že je nejvyšší čas nejen zavést hraniční kontroly proti jejich příchodu, ale také vyhlásit referendum na téma vystoupení z Evropské unie, jelikož tento systém je začátkem konce evropské civilizace a stability v České republice.

Jak víte, již nyní se každý den na našem území pohybuje tisíce nelegálních imigrantů a je jen otázkou krátkého času, kdy v Německu řeknou STOP a tito Afričané a Arabové zůstanou u nás v České republice. Neumí řemeslo, neumí jazyk, umí jen střílet z kalašnikova, zevlovat na ulici a tu a tam někoho znásilnit. Chovají se často jako zvířata, to vidíme na zkušenostech ze západní Evropy.

Jedním z takových sdružení, které vysává pro imigranty naše veřejné peníze, je například Sdružení pro integraci a migraci. Jeho ředitelka Magda Faltová v televizi doslova řekla, že „ migranti jsou přínos pro naši zemi a že máme spoustu kapacit na přijímání lidí.“ Proč to tato paní vlastně říká? Je to ve skutečnosti velmi jednoduché. Zase jde jen o peníze.

Většina peněz, konkrétně kolem 80% z té tři čtvrtě miliardy ročně, které tato sdružení inkasují, totiž končí na platech jejich zaměstnanců tzv. neziskových sdružení. Ve skutečnosti jsou tedy tato sdružení vysoce zisková, ale jen do vlastních kapes jejich zaměstnanců. Zbytek peněz pak jde na různé brožury, osvětové akce, školení, konference a podobné věci, kde propagují, jak jsou imigranti pro naší republiku přínosní. Tedy absolutní nesmysly.

Jak vidíme, tak problém imigrantů, ale i například naší romské menšiny, není pouze problémem politickým nebo evropským, ale je velice zajímavých byznysem pro zástupy těchto různých neziskových organizací a aktivistů, které jakoby naoko hlásají dobro, ale ve skutečnosti visí na veřejných penězích a tahají z nich stamiliony na svoje platy.

Cílem těchto sdružení pak logicky není problém s imigranty či Romy vyřešit, ale naopak ho udržovat, aby byl kohoutek, kterým tečou veřejné peníze do jejich kapes, co nejdéle otevřený.

Pak se nemůžeme divit, že v případě řešení romské problematiky již dosavadní vlády vynaložily za uplynulých 25 let doslova miliardy korun a bez jakéhokoliv pozitivního viditelného výsledku. Spíše naopak, frustrace slušné pracující většiny pouze narůstá.

Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů.

A jestli souhlasíte s mými názory, prosím sdílejte Vašim přátelům.

Děkuji, že jste navštívili můj facebookový profil a přeji, ať se Vám ve všem daří.

Jestli s námi souhlasíte, staňte se našimi členy (přihlášku stačí elektronicky vyplnit na www.spd.cz) nebo přáteli na našem profilu hnutí SPD https://www.facebook.com/hnutispd

Musíme se všichni spojit a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný - uspět ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme.

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…