Okamurovi vyjádřila podporu veleúspěšná hvězda. To budete koukat

03.10.2013 11:55

Tomio Okamura získal pro své hnutí Úsvit významného spojence z oblasti kultury. Podpořit se jej rozhodl Václav Ševčík, veřejnosti známý jako zpěvák z dua Eva a Vašek. Úspěšný hudebník už se prý nemůže dívat na situaci v naší zemi a myšlenky Úsvitu by podle něj mohly pomoci situaci změnit.

Okamurovi vyjádřila podporu veleúspěšná hvězda. To budete koukat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura s Václavem Ševčíkem z dua Eva a Vašek

Ing. Václav Ševčík je veřejnosti znám především jako zpěvák. Se svou partnerkou vystupuje v duu Eva a Vašek, které dosáhlo mimořádné popularity zejména písní Bílá orchidej, ale i dalšími hity, se kterými vystupuje především v regionech.

Málokdo však ví, že je vskutku renesanční osobností. Je totiž úspěšným elektrotechnikem, dokonce má v této oblasti přihlášeno několik patentů. Je navíc úspěšným hudebním producentem a manažerem, neboť zajišťuje fungování dua Eva a Vašek po všech stránkách. Pěvecké duo je na české hudební scéně fenoménem, dokázalo prodat více než jeden a půl milionu nosičů. To jsou čísla, kterým se nikdo další ani nepřibližuje. Kromě toho po celý rok objíždí se svým programem české a moravské obce, často i takové, které jiní zpěváci přehlížejí.

Kromě toho muž, všeobecně známý právě jako „Vašek“, samozřejmě sleduje veřejné dění. Příležitost k tomu má na mnoha setkáních s občany při svých vystoupeních. Nyní usoudil, že k situaci v zemi už nemůže mlčet a rozhodl se podpořit hnutí Úsvit přímé demokracie Tomio Okamury.

Velmi prý podporuje myšlenky přímé demokracie, které hnutí zastává, a věří, že se podaří prosadit například zákon o referendu, odpovědnost politiků nebo majetková přiznání vysokopříjmových skupin.

Prohlášení Tomia Okamury:

Dobrý den,
jsem velmi potěšen, že podporu našemu hnutí právě vyjádřil ing.Václav Ševčík, elektrotechnik, majitel několika patentů, hudebník, zakladatel a manažer dua Eva a Vašek.

Vašek se rozhodl, že už nebude mlčet a nebude lhostejný k politickému marasmu v naší zemi. Vašek plně podporuje cíle našeho hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury změnit systém v naší republice směrem k přímé demokracii - to znamená uzákonit odvolatelnost a trestní a hmotnou odpovědnost politiků, zákon o referendu bez výjimek, přímou volbu politiků a také majetková přiznání i zpětně, abychom mohli postihnout všechny, co si v minulosti nelegálně nakradli.

Moc Ti děkuji, Vašku, za odvahu a za podporu!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…