Okamurův poslanec šťouchl do českých komentátorů, kteří se vyjadřují k Ukrajině

23.04.2014 14:04

Poslanec zvolený za hnutí Úsvit Karel Fiedler odmítl na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz odpovědět na otázku čtenáře, který se nepřímo zeptal, jaký bude další vývoj vztahů evropských zemí a Ruska ve světle probíhající ukrajinské krize. Odůvodnil to tím, že v jiných případech se konkrétním odpovědím nevyhýbá, ale v tomto případě nemá dostatek informací. A na informace oficiálních sdělovacích prostředků se už dávno nespoléhá.

Okamurův poslanec šťouchl do českých komentátorů, kteří se vyjadřují k Ukrajině
Foto: Alexandr Sarnavský
Popisek: Město Malinovka na Ukrajině

Nejprve si ale neodpustil rýpnutí do řady novinářů a publicistů: „Těch komentátorů, pronášejících zásadní soudy ohledně dalšího vývoje, máme spousty, jen se už nikdo nezaobírá následně tím, zda se jejich soudy a odhady naplnily,“ uvedl Fiedler s tím, že si odhadnout další vývoj opravdu netroufne.

Doufá jen, že lidstvo bude přece jen mít více rozumu. Současně se tak trochu omlouvá za málo konkrétní odpověď. „Nemám k dispozici všechny údaje a informace, jako pracovníci v zahraničních sekcích, a na zprávy z oficiálních sdělovacích prostředků už dávno nespoléhám,“ uvedl poslanec s tím, že se obává, že v tomto „se již pohybujeme hodně na hraně, ze které se vývoj může zvrtnout kamkoliv“.

Plné znění otázky a odpovědi najdete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vam

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…