Olga Sommerová: Většina migrantů chce nestydatě okupovat a zneužívat Evropu. Merkelová pozvala zdatné frajery, kteří zbaběle utíkají z boje

05.11.2015 12:41

Do tábora těch, kteří se s obavami dívají na migrační vlnu, se řadí i dokumentaristka Olga Sommerová. V rozhovoru pro čtvrteční přílohu MF Dnes Sommerová vysvětlila, co by se mohlo stát, pokud Evropa přijme miliony muslimů.

Olga Sommerová: Většina migrantů chce nestydatě okupovat a zneužívat Evropu. Merkelová pozvala zdatné frajery, kteří zbaběle utíkají z boje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Olga Sommerová

Anketa

Myslíte, že Angela Merkelová bude v roce 2017 znovu zvolena kancléřkou?

4%
14%
hlasovalo: 13540 lidí

Sommerová v souvislosti s migrační vlnou míní, že by se do demokratické Evropy mohla začít vracet jiná forma totality. Komunistickou z dřívějších dob by nyní mohla nahradit muslimská, která hrozí zhoršením postavení žen ve společnosti.

„Bezprávné postavení muslimských žen je něco zrůdného. A pokud se Evropa začne zalidňovat muži, kteří mají k ženám vztah jako u nás ve středověku, zbabělými chlapíky, kteří chtějí uplatňovat právo šaría, tak Bůh s námi. Pere se to ve mně, protože chci pomáhat lidem v nouzi, ale otázkou je, kolik z těch migrantů jsou utečenci před válkou. Myslím, že víc je těch, kteří chtějí nestydatě okupovat a zneužívat Evropu,“ říká Sommerová.

Dokumentaristka se prý tímto osobním dilematem trápí. A vůbec prý také nepochopila německou kancléřku Angelu Merkelovou, když v létě s „takovou lehkostí a naivitou otevřela dveře mladým zdatným frajerům, kteří by doma měli chránit své rodiny a svobodu své země, a ne zbaběle utíkat do bohaté Evropy“. Islám není dle jejího názoru náboženství lásky, jakým je křesťanství. A protože si prý nepovažuje ničeho tolik jako svobody, klidná prý být nemůže.

Novináře Tomáše Poláčka, který rozhovor vedl, názory Sommerové překvapily. „Myslel jste, že jsem sluníčkářka? Ne, nejsem politicky korektní, mám ráda pravdu. A nesnesitelnou potřebu nalévat si čistého vína,“ vysvětlila mu dokumentaristka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…