Ona ho úplně řídí! Detaily o vztahu Emmanuela Macrona a jeho o 24 let starší ženy

26.04.2017 7:00

Prezidentské volby ve Francii otevřely ještě jednu otázku. Manželství vítěze prvního kola prezidentských voleb a zřejmě budoucího prezidenta Emmanuela Macrona. Ten má totiž o 25 let starší ženu. Píše o tom dnešní deník MF Dnes a Blesk.

Ona ho úplně řídí! Detaily o vztahu Emmanuela Macrona a jeho o 24 let starší ženy
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Emmanuel Macron

Brigitte Macronová podle všeho svého muže, s nímž je ve svazku manželském od roku 2007, velmi ovlivňuje. Tajemník Macronova hnutí En Marche! Richard Ferrand dokonce tvrdí, že Emmanuel neudělá nic bez toho, aniž by se jí nejdřív zeptal na její názor. „Brigitte řídí veškerou jeho agendu,“ udal.

S Brigitte, tehdy Auzierovou, se seznámil na střední škole v severofrancouzském Amiens, kde učila francouzštinu. Bylo jí čtyřicet, byla vdaná a měla tři děti. Jedno z nich dokonce s Emmanuelem Macronem chodilo do třídy. Tehdy patnáctiletý Macron navštěvoval po vyučování ještě dramatický kroužek, který ona vedla. Oslovil ji, aby s ním napsala divadelní hru. A začal vztah. „Nejsme typický pár. Ale jsme pár, který existuje,“ uvedl nyní Macron.

Anketa

Co říkáte na příběh Emmanuela Macrona a jeho o 24 let starší ženy?

hlasovalo: 5008 lidí

Deník Blesk pak uvádí, že k prvnímu polibku, ale jen na tvář, Emmanuela a Brigitte došlo 17. května 1993 v Amiensu po vystoupení studentů v jezuitském lyceu. Macron se do ní zamiloval okamžitě, ona prý odolávala. „Měl neuvěřitelné charisma,“ říká však. 

Když se to prý dozvěděli rodiče, dělali vše pro to, aby románek skončil, i proto mladíka poslali na dostudování do Paříže. Emmanuele však i odsud vytrvale pokračoval v telefonátech, až Brigitte zlomil. 

V souvislosti s Macronem se však také spekuluje o jeho homosexuální orientaci, kdy má mít vztah s výkonným ředitelem Radio France Mathieu Galletem. To však Macron popírá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…