Ondřej Neff šokuje: Miloš Zeman podruhé prezidentem? Pokud to takto půjde dál, je to neodvratné

01.09.2015 9:21

Publicista Ondřej Neff, vystupující pod pseudonymem Aston, zhodnotil na svém webu Neviditelný pes pondělní vystoupení prezidenta Miloše Zemana. Podle jeho názoru jsme byli svědky zásadního okamžiku v Zemanově prezidentské éře. „Světu, jaký jsme znali a ztotožňovali se s ním, vyvstává protivník, proti němuž je politický nebožtík Sládek pouhý Hurvínek,“ míní Neff.

Ondřej Neff šokuje: Miloš Zeman podruhé prezidentem? Pokud to takto půjde dál, je to neodvratné
Foto: wikipedia.org
Popisek: Ondřej Neff

„Prezident Zeman vystoupil v pondělí na nebývale důrazně oznamované tiskové konferenci. Soudě podle výstupu na velkých zpravodajských webech bylo na něho uvaleno informační embargo. Dozvěděl jsem se, že se potil, a to mě nevyvedlo z míry, jelikož v horkém dni na sklonku extrémně horkého léta se potili asi všichni mimo dosah klimatizace,“ zahájil Neff svůj komentář. Ani informační blokáda však dle něj nemůže zakrýt některé skutečnosti, které v pondělí vypluly na povrch.

„Zeman učinil zásadní kroky. Naprosto odsunul stranou jakoukoli politickou korektnost a multikulturní solidaritu. A současně zcela odsunul stranou lidskoprávní koncepci,“ všimnul si Neff. Publicista soudí, že hlava státu hodila rukavici politickým strukturám, které jsou u moci. „Přece jen je to autorita volená občany, není to žádný Okamura nebo Konvička. Proti této rétorice bude těžké se postavit,“ míní Neff.

„Světu, jaký jsme znali a ztotožňovali se s ním, vyvstává protivník, proti němuž je politický nebožtík Sládek pouhý Hurvínek. Jestli to takto půjde dál, Zemanovo druhé období je neodvratné – se všemi důsledky z toho plynoucími,“ konstatuje publicista.

Celý komentář ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…