Opilý poslanec, spící poslanec. Komárek z ANO píše o dění ve sněmovně

29.11.2013 15:48

Bývalý novinář Martin Komárek se stal poslancem za hnutí a rozhodl se čtenáře informovat o tom, jak vidí tamní dění očima „obyčejného“ člověka. Podle jeho názoru se ve sněmovně především zdlouhavě řeční, ale i spí a pije.

Opilý poslanec, spící poslanec. Komárek z ANO píše o dění ve sněmovně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec za hnutí ANO Martin Komárek

Poslanci pracovali do noci a to i kvůli debatám o opatřeních Senátu, která obsahovala zákony související s občanským zákoníkem. Mezi nimi byla ale i daňová opatření.

„Všichni se shodují na tom, že daňová opatření, která ho provázejí, jsou úplně špatná. Všichni vědí, že to musíme schválit, protože to zákonně jinak nejde. Už dvě hodiny se ale o tom řeční. Část poslanců odešla do bufetu, který kdysi vedla Šárka Grossová. Část politikaří. Ve sněmovně jich zůstalo dost, protože to možná přenáší televize," píše Komárek na blogu iDnes.cz. Prozrazuje, že jeden z jeho kolegů v poslanecké lavici spal a další byl opilý - a to už od rána. Možná preventivně.

Řečnění na parlamentní půdě považuje Komárek za nudné a je připraven podat návrh nastavující časové limity pro vystoupení zákonodárců. Rozprava o tomto návrhu prý může trvat celý měsíc. Novopečený poslanec k tomu dodává, že u řečnického pultíku vystoupil a svůj projev uzavřel po dvou minutách. Zbytek času si podle vlastních slov posílal SMS zprávy se ženou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…