Opravdu jste Kalouskovi řekl, že je hajzl, zajímalo čtenáře. A předseda KSČM odpověděl

11.11.2014 15:59

Co vlastně vyjednal při své kontroverzní cestě do Moskvy a zda je pravda, že Miroslavu Kalouskovi řekl, že je hajzl. I na to dnes odpověděl čtenářům předseda komunistické strany Vojtěch Filip na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz.

Opravdu jste Kalouskovi řekl, že je hajzl, zajímalo čtenáře. A předseda KSČM odpověděl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vojtěch Filip

Jednoho ze čtenářů zajímalo, co Filip vyjednal při cestě do Moskvy a zda již je dořešeno, kdo cestu zaplatí. Předseda KSČM odpověděl, že není podstatné, kdo cestu zaplatí, a konkrétní odpovědi na tuto část otázky se vyhnul.

Podstatné jsou podle něj výsledky. „Byli jsme ubezpečeni 1. místopředsedou Státní dumy, že při tvorbě rozpočtu budou i nadále podporovat projekty v jednotlivých regionech, což znamená, že se otevírá příležitost pro naše firmy, samozřejmě v odvětvích a oborech, na které se nevztahují sankce EU,“ uvedl politik informaci, která potěší řadu českých podnikatelů.

Další otázka směřovala na to, zda skutečně řekl prvnímu místopředsedovi TOP 09 Miroslavu Kalouskovi, že je „hajzl“. „Nic takového jsem neřekl,“ reagoval levicový politik s tím, že pouze mluvil o názvu písně skupiny Jasná páka. „Pokud si to vztáhl pan Kalousek na sebe, je mi to líto,“ dodal Filip.

Celé znění otázek a odpovědí najdete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…