Opravuji h*vnocuc, nemám na vás čas. Vidlák odpálil Jiřího X. Doležala

12.04.2024 9:08

Bloger Daniel Sterzik, jenž je znám pod jménem Vidlák, odpálkoval redaktora Jiřího X. Doležala, jenž jej žádal o rozhovor pro Forum 24. „Jediný den, kdy bych se s vámi mohl potkat, je příští čtvrtek, a to jsem slíbil kamarádovi, že mu pomůžu opravit h*vnocuc,“ uvedl Sterzik.

Opravuji h*vnocuc, nemám na vás čas. Vidlák odpálil Jiřího X. Doležala
Foto: Archiv Daniela Sterzika
Popisek: Daniel Sterzik, bloger Vidlák, při zabijačce

Vidlák se na svém facebookovém profilu Vidlákovy kydy svěřil s e-mailem, který dostal od redaktora Jiřího X. Doležala píšícího pro Forum 24.

„Vážený pane, rád bych s Vámi udělal rozhovor pro FORUM 24. Věřím, že když jste si udělal čas na kolegy z Reflexu, o kterých jste se (mylně) domníval, že je posílám já, tak že budete ochoten přijmout na 20–30 minut i mne osobně. Který den v příštím týdnu by se Vám prosím hodil, kdy bychom mohli na ten rozhovor prosím dorazit? Předem díky! S pozdravem Jiří X. Doležal pro FORUM 24,“ napsal Vidlákovi Jiří X. Doležal.

Zároveň také připojil odpověď, kterou Doležalovi poslal. „Zdravím Vás, pane Doležale. Jediný den, kdy bych se s vámi mohl potkat, je příští čtvrtek, a to jsem slíbil kamarádovi, že mu pomůžu opravit hovnocuc. Zajisté chápete, že této práci musím dát přednost před Vámi. Bohužel jiný termín Vám nabídnout nemohu, protože kdykoliv se mi ozvete, dostanu neodolatelnou chuť vybírat žumpu, čistit záchody či čerpat prasečí kejdu. Takže z toho asi nebude nic. Je mi to velice líto. Vidlák,“ napsal Vidlák a dodal: „Vlastně co kecám... vůbec mi to líto není.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Vanda Efnerová

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Tak, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseŠiroko , 12.04.2024 10:38:49
Chudák Doležal, ten dopadl. Forum24 je opravdu poslední štace. Nic horšího, potupnějšího a odpornějšího už neexistuje. To je už opravdu lepší dělat s ho*nocucem.

|  27 |  0

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …