Ošklivce v ČR nechceme. Jiří X. Doležal je zděšen, že viděl ,,skoro odhalené stařeny se scvrklou kůží plnou stařeckých skvrn v tričku bez ramínek"

06.08.2015 8:31

Způsob, jakým někteří obyvatelé Prahy přistupují k výběru oděvu pro parné letní dny, přinutilo novináře a publicistu z Reflexu Jiřího X. Doležala vážně uvažovat o vstupu do politiky. Jeho platforma by se prý jmenovala „Ošklivce v ČR nechceme“.

Ošklivce v ČR nechceme. Jiří X. Doležal je zděšen, že viděl ,,skoro odhalené stařeny se scvrklou kůží plnou stařeckých skvrn v tričku bez ramínek"
Foto: repro youtube.com, tan
Popisek: Jiří X. Doležal, neformálně označovaný zkratkou JXD, je český novinář, jeden z nejznámějších zastánců legalizace užívání marihuany

Doležal přiznává, že léto odjakživa vítá s vděčností, neboť může děvčatům okukovat odhalená lýtka a hluboké letní výstřihy. Když si však sesumíruje, koho všeho měl možnost potkat odhaleného v pražských ulicích, musí prý s hrůzou konstatovat, že značný až alarmující podíl Čechů ztratil soudnost.

„Viděl jsem skoro odhalené stařeny se scvrklou kůží plnou stařeckých skvrn v tričku bez ramínek, jen s takovou tou šňůrkou přes rameno – a bylo to ošklivý. Viděl jsem hned celou řádku tlustých starých mužů s rozepnutými košilemi, kdy jim kůže na břiše vycpaná sádlem visí přes opasek tak mohutně, až zakrývá ohanbí – přesněji poklopec, protože kalhoty zatím lid neodkládá. A bylo to příšerně ošklivý. Viděl jsem mladičké dívky, kterým akné tvořilo pod skoro průhlednou halenkou na kůži pohoří, a bylo to strašně ošklivý. Tak ošklivý, až jsem začal přemýšlet o čádoru jako o sice mezním, ale určitě efektivním řešení,“ vypočítal Doležal, jaké kreace potkal v ulicích našeho hlavního města.

Novinář nechce jen tak sedět s rukama v klíně. Proto se vážně zaobírá myšlenkou založit facebookovou skupinu po vzoru iniciativy Islám v ČR nechceme a vstoupit s tím do politiky. Už má pro svou platformu dokonce i jméno – Odhalené ošklivce v ČR nechceme. Poselství, které hodlá šířit mezi spoluobčany, je prý nenáročné – „než ráno vyrazíte ven, podívejte se do zrcadla a prozkoumejte, zda veřejnost unese váš vzhled. Pokud budete mít pochybnosti, tak se zahalte“.

Na závěr svého komentáře, který vyvěsil na webových stránkách časopisu Reflex, Doležal sebekriticky dodává, že na veřejnosti chodí zásadně plně oblečen, neboť nechce vystavovat své nechutné tělo.

Celý komentář ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…