Ostrý vzkaz od europoslankyně Konečné: Česká montovna Evropy bude až příliš snadnou kořistí

11.08.2017 20:20

Europoslankyně Kateřina Konečná (KSČM) se na svém facebookovém profilu rozhovořila zejména o smlouvě CETA.

Ostrý vzkaz od europoslankyně Konečné: Česká montovna Evropy bude až příliš snadnou kořistí
Foto: KSČM
Popisek: Kateřina Konečná, KSČM

„Červenec měl být spíše o klidu a odpočinku, ale naši občané přitom dostávali jednu facku za druhou. Opět se mluvilo o dvojí kvalitě potravin, o rozdílech v platech apod. Všechny tyto rozdíly se objevují v rámci EU, která je tak méně jednotná, než jak se nám prezentuje,“ poznamenala Konečná.

Povšimla si rovněž toho, že do této situace schválila v prvním čtení česká Poslanecká sněmovna smlouvu CETA. Ta otevře evropský trh kanadským, ale do značné míry i americkým korporacím, uvádí. 

„Česká montovna Evropy bude až příliš snadnou kořistí a naše pravice se sociální demokracií tomu zaslepeně aplaudují,“ uzavřela Konečná s tím, že doufá, že nám dojde, co vše můžeme ztratit, když se nebudeme starat o stát a blaho všech občanů.

Celý příspěvek Kateřiny Konečné:

Červenec měl být spíše o klidu a odpočinku, ale naši občané přitom dostávali jednu facku za druhou. Opět se mluvilo o dvojí kvalitě potravin, rozdílech v platech apod. Všechny tyto rozdíly se objevují v rámci EU, která je tak méně jednotná, než jak se nám prezentuje. Do této situace schválila v prvním čtení česká Poslanecká sněmovna smlouvu CETA, která otevře evropský trh kanadským, ale do značné míry i americkým korporacím. Česká montovna Evropy bude až příliš snadnou kořistí a naše pravice se sociální demokracií tomu zaslepeně aplaudují. I tak vám všem přeji krásný zbytek léta, během kterého snad všem dojde, co všechno můžeme ztratit, když se nebudeme starat o stát a blaho všech občanů.

Ing. Kateřina Konečná

  • KSČM
  • Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • europoslankyně

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…