Ostudný výlupek a jeho milenka. Babišův Komárek napsal o papaláších a toto se ozvalo od Paroubka

13.06.2014 19:03

Expremiér Jiří Paroubek se ostře pustil do poslance z hnutí ANO Martina Komárka, který se pohoršuje nad naší politickou kulturou i chováním některých politiků, mimo jiné i Paroubka. A ten si to nenechal líbit.

Ostudný výlupek a jeho milenka. Babišův Komárek napsal o papaláších a toto se ozvalo od Paroubka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jako číšník bych se neuživil, zavtipkoval Martin Komárek

Bývalý novinář označuje Paroubka za prototyp papalášské nabubřelosti. A spolu s ním i další dva expremiéry Mirka Topolánka a Václava Klause. Paroubek přitom připomíná, že v minulosti Komárek jakožto novinář z MF Dnes Topolánka a jeho vládu, údajně vytvořenou díky politické korupci, podporoval.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Příklad nechutného papalášství

„Za půl roku svého poslanectví přitom zatím tento poslanec – opravdu vtělené svědomí národa – proslul větší pitomostí nežli všichni jeho kolegové z poslaneckého klubu ANO dohromady,“ pustil se Paroubek do Komárka.

„Tak především, při projednávání státního rozpočtu na rok 2014 – po Ústavě nejdůležitějšího zákona země – odjel v klidu s milenkou na dovolenou k moři. Poslanecký plat si jistě za tohle své kardinální politické i lidské selhání nechal vyplatit celý. Opravdu příklad nechutného papalášství,“ rozčiluje se bývalý premiér.

A připomíná i jeho nátlak na ředitele ČT a ČRo. „Pokud by se podobného pokusu o cenzorský zásah dopustil předseda parlamentního výboru např. v německém Spolkovém sněmu či v britské Dolní sněmovně, byl by to poslední jeho politický čin. Ne tak u tohoto ostudného výlupka s cenzorskými choutkami," řekl.

reklama

autor: lze

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…