Otto Chaloupka chce absolutní zablokování vstupu na naše území komukoliv z islámských zemí

09.01.2015 15:58

Bývalý poslanec Věcí veřejných Otto Chaloupka chce absolutní zablokování vstupu na naše území komukoliv z islámských zemí. Píše to čerstvě na svém Facebooku s tím, že jedním z hlavních viníků pařížského masakru je i EU a francouzská vláda. Kritizuje dále nejen projev francouzského prezidenta Hollandea, ale také českého premiéra Bohuslava Sobotky.

Otto Chaloupka chce absolutní zablokování vstupu na naše území komukoliv z islámských zemí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Otto Chaloupka

Otto Chaloupka zkritizoval projev prezidenta Hollandea k obyvatelům Francie. Vyzval je totiž k jednotě. „Díky takovému myšlení a takovým blábolům, jako předvedl tento pán, máme v Evropě strach o své zdraví a budoucnost,“ napsal s tím, že jeho výzvu neuposlechne žádný z teroristů. „Znovu prohlašuji, že jedním ze spoluviníků pařížského masakru je prezident Hollande, francouzská vláda, vláda EU. Svou diletantskou politikou multikulturalismu umožnili tito zločinci, stejně jako zločinecké vlády ostatních zemí, rozmach teroru páchaného islámem na evropském obyvatelstvu,“ napsal.

Chaloupka odsoudil i opatrný projev českého premiéra Sobotky, ve kterém se snažil občany přesvědčit, že nám nic nehrozí. Situace si podle něj naopak vyžaduje tvrdá a zásadní opatření. „Tedy i tento pseudopremiér, jakož i celá vláda pana Babiše, jsou už teď zodpovědní za jakékoliv škody a násilí, způsobené v budoucnu islámem na našem území, pokud budou nadále přistupovat k tomuto problému vlažně a opatrnicky,“ uvádí Chaloupka.

Je prý třeba absolutní zákaz vstupu komukoli z islámských zemí

Zároveň bývalý poslanec navrhuje opatření, která jsou podle něj nutná. „Jakékoli opatrné řeči jsou k ničemu, na reálně hrozící nebezpečí je potřeba reagovat efektivně tvrdě – okamžité zpřísnění imigračních zákonů, absolutní zablokování vstupu na naše území komukoliv z islámských zemí, přísný monitoring pohybu a aktivit muslimů, okamžitá deportace všech nelegálních cizinců,“ napsal na Facebook.

Iniciativa Islám v České republice nechceme svolala na 16. ledna na Hradčanské náměstí demonstraci, která by měla politikům ukázat, že občané si nepřejí větší počet muslimů na našem území a samozřejmě že jsou proti islamizaci. Otto Chaloupka dal najevo, že se akce zúčastní.

Co napsal Otto Chaloupka na Facebook:

Díky takovému myšlení a takovým blábolům, jako předvedl tento pán, máme v Evropě strach o své zdraví a budoucnost,“ napsal s tím, že jeho výzvu neuposlechne žádný z teroristů. Opatrné vybízení francouzského lidu k jednotě – jenom primitiv se může domnívat, že na takovou výzvu uslyší zločinci a teroristé. Znovu prohlašuji, že jedním ze spoluviníků pařížského masakru je prezident Hollande, francouzská vláda, vláda EU. Svou diletantskou politikou multikulturalismu umožnili tito zločinci, stejně jako zločinecké vlády ostatních zemí rozmach teroru páchaného islámem na evropském obyvatelstvu.

Na stejnou úroveň pokládám vyjádření premiéra Sobotky, tedy že nám žádné nebezpečí nehrozí, protože u nás žije málo muslimů. Tedy i tento pseudopremiér, jakož i celá vláda pana Babiše, jsou už teď zodpovědní za jakékoliv škody a násilí, způsobené v budoucnu islámem na našem území, pokud budou nadále přistupovat k tomuto problému vlažně a opatrnicky. Jakékoli opatrné řeči jsou k ničemu, na reálně hrozící nebezpečí je potřeba reagovat efektivně tvrdě – okamžité zpřísnění imigračních zákonů, absolutní zablokování vstupu na naše území komukoliv z islámských zemí, přísný monitoring pohybu a aktivit muslimů, okamžitá deportace všech nelegálních cizinců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

18:55 Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

Globální šachovnice je v současné době rozehraná na velmi nebezpečnou hru. USA chtějí Čínu donutit, …