Ouřad, bordelpohádky ČT a pravda o migrantech v Německu: Zcenzurovaná blogerka udeřila s čísly v ruce

16.01.2017 10:22

Blogerka Lucie Provazníková, která je známá svým rázným vyjadřováním a odmítáním vítací politiky, poskytla na svém webu LucieProvaznikova.cz statistiky ohledně příchodu migrantů. Ty nazývá nájezdníky.

Ouřad, bordelpohádky ČT a pravda o migrantech v Německu: Zcenzurovaná blogerka udeřila s čísly v ruce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Německá vlajka

„Blíží se doba podání daňového přiznání, radostný to čas. Budu se totiž moci pokochat, kolikpak eurozlaťáků jsem darovala německému fašistickému státu na migráčky. Člověk by si pomyslel, že když německé policii nevadí vykuk se čtyřmi identitami a kriminální minulostí běhající po svobodě, tak to bude země volných mravů a zákonů. Leč nenechte se mýlit: o co více Německo toleruje bordel v imigračních záležitostech, o to více musí trvat na buzeraci a okrádání vlastních občanů,“ napsala úvodem Provazníková s tím, že se tedy rozhodla sesumýrovat si pár dat, aby měla přehled, koho podporuje. 

Kromě toho si také rýpla do zástupce ředitele think-tanku Evropské hodnoty Jakuba Jandy a teplického radního Dominika Feriho (TOP 09). Jejich výroky nazvala povrchní a hloupé, zároveň také uvedla, že ji mrazí, když vidí, že se do řízení společnosti hrnou takovíto lidé.

Ve svém textu se pak odvolává na data německého úřadu pro migraci, kdy si všímá toho, že od roku 2012 se každým rokem zvyšuje počet žadatelů o azyl 1,5 až 2x. V roce 2016 jich mělo být 746 tisíc. „Jo ale pozor, to jsou jen kusy, které němečtí oficíři zaznamenali,“ podotkla. Téměř třetina příchozích podle ní míří do Severního Porýní-Vestfálska. A 73,8 % žadatelů o azyl bylo mladších 30 let, téměř dvě třetiny všech prvožadatelů pak tvoří muži. „Jen 36,9 % žádostí bylo podáno těmi médii tolik propagovanými Syřany. Musíme si ale ještě sami odečíst ty, co Sýrii poprvé viděli na své německé žádosti o azyl. Na druhém místě je Afghánistán s 17,6 % a na třetím Irák s 13,3 %. To je křesťanskomilovné složeníčko…,“ podotkla.

Anketa

RRTV kritizuje Českou televizi za nevyváženost. Co s tím?

hlasovalo: 9695 lidí

„Z 695 733 vyřízených žádostí bylo v roce 2016 vyhověno 433 920. Co se děje s tím odmítnutým zbytkem, to už na svém webu ouřad raději neuvádí,“ dodává také. A uvádí i počet trestných činů či pokusů o trestný čin ze strany žadatelů o azyl. Za první tři měsíce loňského roku jich prý bylo zaznamenáno 69 tisíc. 

„Jakube Jando, když chcete tolik bojovat za pravdu a potlačovat údajné dezinformace, proč neinformujete o těchto statistikách? Proč tyto informace nešíří Česká televize, která místo toho za české zlaťáky natáčí absurdně dekadentní bordelpohádky?“ uzavřela otázkou Provazníková.

Ta v minulosti mimo jiné reagovala na spor kolem ocenění zpěváka Ortela v anketě Český slavík, kdy se zaměřila na tvorbu Ortela a Radka Bangy. Ten proti jeho ocenění protestoval přímo na předávání Slavíků a později před novináři rozvíjel teorie, že po Ortelovi přijde Hitler, a poukazoval na nacistickou symboliku na Ortelově košili při přebírání ceny. Provazníkové byl následně blog na serveru iDNES.cz zrušen.

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…