Ovčáček prý bude komentovat nové popravy. Hradní mluvčí to schytává za svá tvrdá slova

28.03.2016 18:24 | Zprávy

Mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček se opakovaně vymezil vůči TOP 09. Tato strana prý nese morální odpovědnost za vandalství páchané na čínských vlajkách. Česká lůza se podle Ovčáčka fašizuje a může za to právě strana Miroslava Kalouska. Martin Zvěřina na serveru Lidovky však připomíná, že se ještě neví, kdo čínské vlajky ušpinil. A Ovčáčkův slovník se hodí spíše do totalitního státu, než do demokracie.

Ovčáček prý bude komentovat nové popravy. Hradní mluvčí to schytává za svá tvrdá slova
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman hovořil k aktuálním tématům. Pak novinářům odpovídal na dotazy do vyčerpání otázek

Prezident Miloš Zeman v rozhovoru pro čínskou televizi poznamenal, že předchozí pravicová vláda sloužila Spojeným státům a Evropské unii. Zato současná vláda znovu narovnala této zemi páteř a provádí nezávislou zahraniční politiku. Projevuje se to i tím, že prohlubujeme obchodní vztahy s Čínou.

A mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček naznačuje, jak toto narovnání páteře bude vypadat v Česku. Ačkoli dosud není jasné, kdo poškodil čínské vlajky, mluvčí prezidenta je už teď skálopevně přesvědčen, že za to v morální rovině odpovídá TOP 09.

Celý komentář najdete zde

„Obnovíme veřejné popravy (v Číně se osvědčují) a před každou bude mít proslov pan Ovčáček, má totiž laskavou a upřímnou povahu, a navíc skvěle ovládá dikci prokurátora Urválka. V další fázi přijde registrace vegetariánů a abstinentů, protože od prezidenta víme, že tihle lidé mohou být nebezpeční (Hitler byl vegetarián a abstinent),“ píše autor.

Mimo to se zase začneme učit od čínských zemědělců a dalších složek společnosti. V kostce řečeno, poučíme se z „čínského krizového vývoje“. Nebude to nepodobné tomu, jak jsme se z krizového vývoje učili po roce 1968. „Protesty a demonstrace budou samozřejmě legální, jenom to povolovací razítko bude mít předseda SPO (dříve Zemanovci),“ uzavírá Zvěřina.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

12:54 Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

Můj kanál má více sledujících. Tak vysvětlil hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich, proč se krizo…