P*čus Zeman, urazil Hřebejk. Tak teď něco o Hřebejkovi. Ale pozor

27.04.2021 7:28 | Ze sítí

K Miloši Zemanovi měl pár slov filmový režisér Jan Hřebejk. K Vrběticím se tentokrát nevyjadřoval, pouze popsal své jediné setkání s ním, které proběhlo v Národním divadle. Režisér prohlásil, že už tehdy byl Zeman „smradlavej, nechutnej a prolhanej píčus, o kterýho bych si neopřel kolo“. Ovšem pokud jde o výrazivo, Hřebejk Zemana v počtu sprostých slov předčí několikanásobně. Pokud jde o politiku, výrazy jako „kurvy“, lůza“, čuráci“ nebo „zrůdy“ nejsou u něj ničím neobvyklým.

P*čus Zeman, urazil Hřebejk. Tak teď něco o Hřebejkovi. Ale pozor
Foto: Facebook
Popisek: Režisér Hřebejk protestuje proti Zdeňku Ondráčkovi

Anketa

Chcete předčasné volby do sněmovny?

6%
94%
hlasovalo: 14860 lidí

„Se Zemanem jsem se potkal jen jednou, na diskusi v Národním divadle u Tomáše Sedláčka na téma ‚Humor v politice‘. Smrděl chlastem, říkal dementní blbosti a strhnul Kláru Samkovou k soutěži, kdo je větší rasista. Smradlavej, nechutnej a prolhanej píčus, o kterýho bych si neopřel kolo,“ vyjádřil se Jan Hřebejk. Hokejový brankář Dominik Hašek se ještě optal, jak Zeman „strhnul“ Kláru Samkovou. „Nastavil takovou atmosféru hovoru, kdy se říkají rasistický fóry jakože  v pohodě,“ vysvětlil režisér.

Anketa

Byl prezident Zeman k moderátorce Primy Tománkové hrubý?

7%
90%
hlasovalo: 21732 lidí
Co se týče slovníku, Hřebejk si se Zemanem nezadá a sprostá slova vypouští s mnohem větší frekvencí. Když se v Poslanecké sněmovně řešila dostavba Dukovan, Jan Čižinský navrhl odložení hlasování, než se všichni poslanci seznámí se závěry tajných služeb ohledně jaderné elektrárny. Ovšem tento návrh neprošel, což Hřebejka dopálilo. „V ANO je zdrojem veškerých informací a pokynů k hlasování Jaroslav Faltýnek, v SPD Tomio Okamura a Radim Fiala, KSČM si přeje ruskou nadvládu. Jsme v rukou gangsterů, kurev a bezcharakterních vymaštěnců. Vláda je úplně neschopná, krade a prezident, obklopený lůzou, škodí jak může,“ prohlásil.

Sprostý byl režisér také, když se Ondřej Neff zamýšlel nad zákrokem v Uherském Hradišti. „Teplice, hotel Princ, Benda, Hnilička a nedostatek důkazů dělá z jakýchkoli policajtů po celé ČR partu čuráků. Vinou jejich nadřízených,“ mínil Hřebejk.

Na konci února přitom doufal: „Ačkoli na ně ty dvě zrůdy v čele státu tlačí, doufám, že se z naší policie nestanou opět zkurvený fízlové a z naší armády zelený gumy.“

Svého času Hřebejkovi vadil i poslanec Radek Koten z SPD, o kterém se šířil hoax, že autonehoda v Praze byla ve skutečnosti teoristický útok. „Každý, kdo ve Sněmovně hlasoval pro pana Kotena do čela bezpečnostního výboru, si zaslouží NASRAT NA RUCE A NEPUSTIT K VODĚ,“ prohlašoval tehdy Hřebejk a pustil se i do radních ČT: „Totéž členové Rady ČT, kteří postrádají více prostoru pro fašounské dementy ve vysílání ČT.“

Podobně to má režisér s místopředsedou Sněmovny za KSČM, Vojtěchem Filipem: „Každý, kdo umožnil, aby prolhané, vlastizrádné, stbácké, zkurvené prase, bolševik Falmer, byl místopředseda našeho Parlamentu, je vinen. Zástupce zločinecké organizace, která svoji zemi vždy jen zrazovala, devastovala a plenila, si dovolí z držky vypouštět lži o vážených občanech.“

Po chuti nebyli Hřebejkovi ani současní kandidáti do Rady ČT. „To, že z nabídky respektovaných, zkušených a vzdělaných kandidátů do Rady ČT, poslanci vybrali opět sedlinu, nesvědčí o jejich blbosti, ale především mizerném charakteru,“ stěžoval si na zákonodárce z volebního výboru.

Ani o jistém typu voliče nemá Hřebejk valné mínění. „Lidi ‚co mají svoje zkušenosti, vědí svoje a mají na svůj názor právo‘, tu volili v roce 1946 KSČ a zkurvili zemi i život většině ostatních a sobě taky. A teď nám zvolili za prezidenta Rudého Zemana a za premiéra Bosse Babiše. Se vším, co volba kolaborantů a diletantů obnáší,“ uvedl nedávno.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: kas

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…