Pád Klause ml.? Kavárna se raduje. Ale taky zaznělo svědectví, které mluvilo jinak

15.01.2020 7:05

V prosinci by se do Sněmovny dostalo všech devět nynějších stran, zjistil průzkum agentury STEM. Volby by vyhrálo hnutí ANO s 33,6 procenta hlasů, následují Piráti a ODS shodně s 12,3 procenta. Trikolóra, která se v některých dřívějších volebních modelech blížila pěti procentům potřebným pro vstup do Sněmovny, by získala půl procenta, méně než Svobodní i Zelení. Prosincový volební model agentura STEM zveřejnila na svém webu.

Pád Klause ml.? Kavárna se raduje. Ale taky zaznělo svědectví, které mluvilo jinak
Foto: Repro ČT24
Popisek: Poslanec Václav Klaus mladší v Událostech komentářích

„Tak tenhle průzkum zohledňuje druhou Letnou a zvolení Markéty Pekarové Adamové jako předsedkyně TOP 09. A je třeba objektivně přiznat, že ani jedno náladu voličů nijak neovlivnilo. Ale přesto tu je jedna dobrá zpráva. Nafouknutá bublina Trikolóry zdá se splaskla a máme tady Realisty II,“ poznamenal k průzkumu občanský aktivista Tomáš Peszynski. 

Anketa

Řídili by Piráti Českou republiku dobře?

3%
97%
hlasovalo: 21257 lidí

„0,5 % z 6,5. I kdybychom zbyli jen dva, já budu jedním z nich,“ poznamenal někdejší šéf CzechInvestu Miroslav Křížek. „A teď vážně. Neměli jsme žádný politický skandál, lidé o nás slyší stále více, pracujeme v krajích, začíná fungovat profesionální marketing, místní organizace nám vznikají jako houby po dešti. Vážně si máme lámat hlavu s tím, kam ‚zázračně‘ během 2 měsíců včetně Vánoc zmizelo 90 % našich voličů? Kdyby zmizelo 10 %, znepokojovalo by mne to. Takhle je to v kategorii čarování s čísly,“ dodal. 

„Pracujeme dál, výsledky se dostaví. Jedině tvrdou prací a odhodláním věci napravit a změnit totiž dokážeme našim voličům, že to myslíme vážně. Hodně odvahy a odhodlání říkat věci tak, jaké skutečně jsou,“ uzavřel.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…