Pak přiběhli Arabové a křičeli, že jsou to jejich ženy a že mě podříznou... Autentické svědectví z kolínského silvestra

17.01.2016 8:06

Server HlavnéSprávy.sk uveřejnil příběh muže, který v Kolíně na Rýnem ochránil několik žen před běsněním muslimských migrantů. Coby atlet a mistr světa v kickboxu srazil Chorvat Ivan Jurčevič dva migranty na zem, když se sápali na dvě dvacetileté ženy u kolínského hotelu. Když to viděli jejich druhové, vyhrožovali sportovci, že ho zabijí, ale už si nic nedovolili. O silvestrovské noci se Jurčevičovi zdálo, že nastává konec světa.

Pak přiběhli Arabové a křičeli, že jsou to jejich ženy a že mě podříznou... Autentické svědectví z kolínského silvestra
Foto: Peter Števkov
Popisek: Imigranti ve stanici Keléti

„Arabové běsnili na náměstí celou noc. Jedna žena přišla za mnou a poprosila, abych ji doprovodil přes náměstí do auta, kde na ni čekal manžel,“ prozradil mistr světa v kickboxu, jenž jinak pracuje v jednom z kolínských hotelů. „Několik dívek jsem ukryl před výtržníky v našem hotelu. Čím jsem jim mohl ještě pomoci? Na náměstí všechno vypadalo tak, jakoby přišel konec světa,“ doplnil.

K hotelu prý také přiběhly dvě dívky, které ho prosily, ať je ochrání před arabskými útočníky. O chvíli později opravdu dorazili čtyři Arabové a chtěli si dvacetileté ženy odvést s odůvodněním, že jim patří. Boxer jim to však nedovolil a když se na něj pokusili zaútočit, dva muže srazil na zem. Jeden z nich se ho pokoušel napadnout s lahví v ruce. Další dva mu vyhrožovali, že je mrtvý muž, ale už si nic nedovolili.

Úspěšný sportovec nechápe, proč se migranti takhle chovají. Před pár měsíci byli v Německu přivítáni s otevřenou náručí a o čtyři měsíce později se odvděčili naprosto nepřijatelným chováním. Pověst migrantů je tak prý už navždy zničená.

Německá média, na která se slovenský server odvolává, označují Chorvata Ivana Jurčeviče za „Hrdinu Kolína“.

reklama

autor: mp

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…