Pamatujete drsné video se šestiletou holčičkou a baseballovou pálkou? Kauza pokračuje

14.09.2017 20:13

Před měsícem proletělo českým internetem video, na kterém je zachycena holčička, jak stojí u postele a buší baseballovu pálkou do polštáře. Muž, který při tom malou holčičku nahrával na videu, se jí ptal, jestli si přitom představuje, že mlátí Roma nebo muslima. Holčička horlivě přikyvovala. Policie si teď na autora videa pořádně posvítila.

Pamatujete drsné video se šestiletou holčičkou a baseballovou pálkou? Kauza pokračuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policejní vůz

Na začátku srpna se na českém internetu šířilo video šestileté holčičky, jak stojí u postele a mlátí baseballovou pálkou do polštáře. Video natočil sedmadvacetiletý otec této holčičky a ptal se jí při tom, jestli si představuje, že mlátí Roma nebo muslima. A právě kvůli tomu policie muže obvinila z podněcování k nenávisti a omezování práv a svobod a ohrožování výchovy dítěte. Informoval o tom server Aktuálně.cz.

Celý článek naleznete zde.

„Hrozí mu až tři roky odnětí svobody,“ řekla redakci mluvčí benešovské policie Eva Stulíková. Otec dívky je vyšetřován na svobodě.

Na videu padají i velmi sprostá slova, např. „zmrdi“. Holčička takhle označovala právě Romy.

Otec holčičky později serveru řekl, že na svém počínání neviděl nic špatného. Prozradil serveru, že krátce předtím se holčička setkala se skupinou Romů, kteří na ni hulákali, a ona byla vyděšená. Sedmadvacetiletý otec se prý jen zmíněným videem snažil ukázat, že i malá holčička se může bránit, když čelí nějakému tlaku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…