Pan učitel Tomio Okamura. Šéf hnutí bude jezdit po Česku a přednášet

04.11.2013 11:31

Hnutí Úsvit přímé demokracie má sice jen devět členů, ale tisíce příznivců. Protože hnutí, za nímž stojí podnikatel Tomio Okamura, chce uspět po sněmovních i v komunálních volbách, chce své příznivce vychovat prostřednictvím školení. Uvedl to server Ihned.cz s tím, že hnutí bude zároveň zakládat regionální organizace.

Pan učitel Tomio Okamura. Šéf hnutí bude jezdit po Česku a přednášet
Foto: Daniela Černá
Popisek: Tomio Okamura na mítinku v Bystřici pod Hostýnem

V následujících týdnech předseda Úsvitu Tomio Okamura podle serveru založí akademii, kde bude spolu s odborníky své fanoušky školit, jak se chovat v politice.

Okamurovo hnutí Úsvit přímé demokracie má dle serveru jen 9 členů, ale také  tisíce registrovaných příznivců. Právě z nich bude Úsvit vychovávat nové politiky.

Vybraní odborníci budou v následujících týdnech fanoušky Úsvitu školit, jak vystupovat na veřejnosti, ale i jak se chovat ke státní správě nebo jak lze prosazovat občanská práva.

Školitelé budou s přednáškami objíždět celou republiku, do klíčových míst přijede i Tomio Okamura. Vzhledem k tomu, že byl zvolen poslancem, nebude mít ovšem čas objet všechna místa, kam akademie přijede.

Souběžně s akademií bude Úsvit zakládat i regionální organizace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617.584 korun

10:50 Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617.584 korun

ParlamentníListy.cz si v posledních týdnech všímají řady smluv, které přibývají ve veřejných registr…