Pane Kalousku, melte si, co chcete... Andrej Babiš překvapil zprávou, jak to bude v pátek při jednání Sněmovny

20.11.2018 14:10

V pátek 23. listopadu se od 9 hodin uskuteční mimořádná sněmovní schůze k návrhu na vyslovení nedůvěry vládě. Schůzi vyvolali poslanci šestice opozičních stran kvůli posledním informacím v případu Čapí hnízdo premiéra a předsedy ANO Andreje Babiše a o údajném únosu jeho syna na ukrajinský Krym anektovaný Ruskem. Andrej Babiš si však nadále drží svůj program.

Pane Kalousku, melte si, co chcete... Andrej Babiš překvapil zprávou, jak to bude v pátek při jednání Sněmovny
Foto: screen TN.cz
Popisek: Andrej Babiš v rozhovoru TV Nova

Babiš se totiž v pátek setká v Kramářově vile s předsedou vlády Estonské republiky Jürim Ratasem. Budou spolu jednat o česko-estonské spolupráci i o evropské agendě. Následně spolu vystoupí i na konferenci Digitální Česko 2018+. Hlavními body diskuse budou hospodářské otázky včetně digitální ekonomiky, obranná spolupráce, regionální formáty a také evropské záležitosti, jako je brexit či migrace.

Konference se koná na žižkovské televizní věži a pořádá ji český předseda vlády Andrej Babiš a vládní zmocněnec pro informační technologie a digitalizaci Vladimír Dzurilla. Konference se má uskutečnit od 10 hodin.

Celá tisková zpráva Úřadu vlády:

Předseda vlády ČR Andrej Babiš se v pátek 23. listopadu 2018 setká v Kramářově vile s předsedou vlády Estonské republiky Jürim Ratasem. Budou spolu jednat o česko-estonské spolupráci i evropské agendě. Následně spolu vystoupí i na konferenci Digitální Česko 2018+.

Hlavními body diskuze budou hospodářské otázky včetně digitální ekonomiky, obranná spolupráce, regionální formáty a také evropské záležitosti, jako je brexit či migrace.

Oba předsedové vlád následně vystoupí na konferenci Digitální Česko 2018+, která se koná na Žižkovské televizní věži a kterou pořádá český předseda vlády Andrej Babiš a vládní zmocněnec pro informační technologie a digitalizaci Vladimír Dzurilla. Více o konferenci naleznete na http://www.vlada.cz/cz/media-centrum/aktualne/cesko-estonska-konference-digitalni-cesko-2018-170151/

Termín

23. listopadu 2018

Program
7.30 – fototermín na začátku setkání premiéra Babiše a premiéra Ratase

následně – fototermín na začátku jednání

8.20 – tisková konference

Místo: Kramářova vila, Gogolova 212, Praha 1

10.00 – zahájení konference

následně – vystoupení premiérů Babiše a Ratase
Místo: Žižkovská televizní věž, Mahlerovy sady 1, Praha  

Akreditace na konferenci není možná.

reklama

autor: vef

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…