Pane Sobotko, milá média, uvědomte si, co nám opravdu hrozí, žádá Černoch

22.11.2015 20:00

Poslanec Marek Černoch (Úsvit) se vrací k setkání s občany na Albertově, kdy stál na pódiu s prezidentem Milošem Zemanem, lídrem Bloku proti islámu Martinem Konvičkou či senátorem Janem Velebou. Zdůrazňuje, že policie proti teroristům zasahovala v Londýně, teroristický útok zřejmě hrozil v Německu a v Paříži padla za oběť muslimským radikálům více než stovka lidí. A ve stejné době česká média hovoří o projevech xenofobie 17. listopadu 2015.

Pane Sobotko, milá média, uvědomte si, co nám opravdu hrozí, žádá Černoch
Foto: Radim Panenka
Popisek: Prezident Miloš Zeman na Albertově

„A v této době náš premiér Sobotka, část politické reprezentace a především všechna média řeší, jestli měl prezident promlouvat k lidem, kteří přišli podpořit jeho názory a mají oprávněný strach z radikálních projevů islámu? Řeší se protesty několika studentů, jež zrovna v době, kdy vzhledem k vystoupení hlavy státu na otevřeném prostranství, které vždy vyžaduje bezpečnostní opatření, museli jít dát květinu k pomníku? A každý, kdo volá po ochraně hranic nebo vystoupí proti přílivu migrantů, je podle pseudohumanistických médií ihned xenofob? K masakrům před týdnem došlo pouhých 1 000 km od našeho hlavního města! A do celé Evropy přicházejí denně tisíce lidí, o kterých nevíme nic,“ rozčiluje se Černoch.

Jako zákonodárce Černoch přitom neusiluje o nic jiného než o lepší ochranu našich hranic, zachycení radikálů jakéhokoli vyznání nebo lepší kontrolu nad držením zbraní cizinci s trvalým pobytem na našem území.

Následně nikoli poprvé zdůrazňuje, že většinu uprchlíků tvoří ekonomičtí migranti, jež je třeba vracet do jejich domovských zemí. Toto pravidlo by uplatnil až na osmdesát procent lidí, kteří překračují hranice EU. Tito lidé zneužili vstřícného postoje německé kancléřky Angely Merkelové a mezi nimi mohou být i radikálové. Česká republika přitom leží hned vedle Německa a může se bohužel stát, že zažijeme teroristický útok v Praze či v Brně.

Celý text poslance Černocha naleznete zde

Měli by si to uvědomit jak premiér Bohuslav Sobotka, tak ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier (ČSSD), ale také česká média, která se místo bezpečnosti Česka věnují otázkám, kdo s kým stál kde na pódiu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…