Paní Merkelová, odstupte! Bude to vzkaz nelegálním migrantům, vyzývá Petr Hannig a varuje před válkou v Evropě

25.03.2016 13:01

Předseda Strany zdravého rozumu Petr Hannig prostřednictvím svého článku na serveru ParlamentníListy.cz vyzval k odstoupení německou kancléřkou Angelu Merkelovou. „Už ani jeden další ilegální imigrant. Frau Merkel, odstupte, dokud je čas,“ uvedl.

Paní Merkelová, odstupte! Bude to vzkaz nelegálním migrantům, vyzývá Petr Hannig a varuje před válkou v Evropě
Foto: Archiv PH
Popisek: Petr Hannig, předseda Strany zdravého rozumu

„Evropská politická elita zavírá oči před jasnou skutečností. Jsme ve válce! Není to válka skrytá, je to válka zjevná a zjevená. Válku Evropě vyhlásil Islámský stát. A vyhlásil ji slovy i činy. Muslimští radikálové vyhlásili válku celé západní humanistické civilizaci. Vyhlásili válku šmahem nejenom křesťanství, ale i ateismu. Vyhlásili válku sociálním systémům jednotlivých států Evropy, neboť cíleně zneužívají slabosti Evropanů, kteří mají sklon vidět strádající děti u plotů Evropy a nevidí armády mladých, bojeschopných mužů,“ poznamenal Hannig s tím, že došlo k vyhlášení války i neziskovým organizacím, jež těmto migrantům pomáhají. Teroristé dle jeho názoru vyhlásili válku i Lékařům bez hranic. 

  • Původní text ZDE

„Mnohý z těch, co na konto této organizace posílali dary, se bude ptát: Není to náhodou na ty nelegální imigranty putující po cestě do vysněného ráje sociálních příspěvků v Evropě? Není to náhodou na ty, kteří v budoucnu připraví peklo pro naše potomky?“ ptal se nadále Hannig. 

Jak následně uvedl, radikální islamisté vyhlásili válku i těm milionům slušných muslimů, kteří žijí svůj život, aniž by ohrožovali ostatní. Podotýká také, že velkým bezpečnostním rizikem je neschopnost evropských elit razantně zastavit invazi nelegálních migrantů. „Masové přesídlení statisíců muslimů povede k rozšiřování muslimských čtvrtí v západních metropolích. A jestli až doposud někde s muslimskými spoluobčany soužití nebylo až tak velkým problémem, tak vlivem cílených akcí, takových, jako byly atentáty v Bruselu a nakonec i v Paříži či dříve v Madridu, a bohužel nevíme, co se stane v blízké i vzdálenější budoucnosti kdekoliv v Evropě, většinová společnost se postaví razantně proti všem muslimům,“ pokračoval Hannig s tím, že o toto plánovačům terorismu jde. „Vyvolat regulérní válku v Evropě,“ řekl.

Zabránit tomu lze jedině tak, že se před nebezpečím nebudou zavírat oči, nebude se strkat hlava do písku a nebudou se vítat migranti. „Paní Merkelová: Nejenom Německo, ale celá Evropa to nezvládne! Přiznejte svou chybu a odstupte! Vždyť tento krok by byl jasným signálem pro nelegální imigranty, že už zde není Mamá Merkel, která je přeci do Evropy na konzumaci sociálních dávek pozvala,“ sdělil s tím, že Evropa by měla nyní vystupovat pod heslem „Už ani jeden další ilegální imigrant!“

„Velice jsem přivítal, že poslanci napříč politickým spektrem neschválili bezvízový styk s Tureckem. Protože Turecko s nynějším islamistickým režimem a prezidentem, který prohlásil, že nějaká demokracie či svoboda se už přežila, si z evropských lídrů dělá legraci,“ uzavřel s tím, že není ani jisté, že turecký režim skrytě nepodporuje Islámský stát. Nejúčinnější pomoc najdeme podle jeho názoru na konci svého ramene. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…