Paní premiérová, vyletí ptáček! Bulvár fotil manželku Sobotky. A ona...

17.02.2014 9:07

Vyfoť mě, když to dokážeš. Tak shrnuli fotografové deníku Blesk svoji snahu o zachycení manželky premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) Olgy během cesty na odpolední představení Mata Hari v pražském divadle Broadway. Nakonec ale paparazziové v nestřežené chvíli fotografii manželky ministerského předsedy přece jen ulovili.

Paní premiérová, vyletí ptáček! Bulvár fotil manželku Sobotky. A ona...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka

„Pokud by se točil film: Vyfoť mě, když to dokážeš, mohla by si manželka premiéra Olga Sobotková střihnout hlavní roli. Alespoň podle toho, co předvedla Blesku," konstatuje redakce deníku.

Fotografové manželský pár sledovali během jejich návštěvy pražského divadla Broadway, kam se vydali zhlédnout představení Mata Hari. Po měsících, kdy Sobotku zaměstnávala vyjednávání o nové vládě, si novopečený premiér udělal čas na rodinu. S manželkou si vyrazil jen den po svátku zamilovaných.

Rodina si chce uchránit své soukromí

Muzikál si podle svědectví deníku oba užívali. Pokud se ovšem domnívali, že v dosahu nejsou žádní novináři, přepočítali se. Fotografové Blesku je zachytili mimo jiné přímo v sále divadla. Poté, co jim byli v patách i mimo hlediště, úsměv z tváří prý manželskému páru zmizel. Olga Sobotková se před objektivy dokonce schovávala.

„Fotografování nevyhledáváme. Rádi bychom zachovali co nejvíce soukromí naší rodiny," zdůvodňoval Blesku premiér. „Manželka počítá s tím, že na klíčové veřejné události by mne doprovázela," ujistil ale Sobotka. A Blesk dodává: „Bylo by škoda, kdyby to mělo dopadat jako v sobotu."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…