Paroubek (ČSSD). Jsme změna i jistota

24.04.2010 14:28

Předseda sociální demokracie v Ústí představil priority volebního programu.

Paroubek (ČSSD). Jsme změna i jistota

Předseda sociální demokracie Jiří Paroubek před zaplněným Mírovým náměstím v Ústí nad Labem představil priority volebního programu České strany sociálně demokratické občanům.

Jako první prioritu sociálně demokratického programu jmenoval boj s nezaměstnaností, která Ústecký kraj v době krize zasáhla velmi citelně. Jiří Paroubek přimomenul, že v současné době je v tomto regionu téměž 60 tisíc lidí bez práce. Druhou prioritou ČSSD je zlepšení životního prostředí právě v Ústeckém kraji. Toho lze dosáhnout pouze tak, že dojde k modernizaci elektráren na území kraje, které v současné době produkují vysoké emise a tím ovlivňují zdravotní stav obyvatelstva.

Doprava v kraji je dalším důležitým tématem, kterému se sociální demokracie věnuje. Jiří Paroubek zdůraznil nutnost dobudovat dopravní infrastrukturu, především zbývajících 16 km dálnice D8. Sociální demokracie má dále v úmyslu provést revizi projektu kampusu v Ústí nad Labem, který byl již z malé části realizován a ČSSD by v nadcházejících letech ráda získala další prostředky pro jeho dostavbu. Na závěr svého vystoupení vyzval Jiří Paroubek všechny, aby přišli v květnu k volbám a vyjádřili podporu sociální demokracii.

Na mítinku vystoupila řada populárních osobností a byl připraven také bohatý doprovodný program. Kromě tradičních stánků s informačními materiály a občerstvením byl také připraven i zdravotnický koutek, kde si mohli občané nechat zdarma změřit tlak i obsah tuku v těle, zvážit se či si nechat spočítat body mass index. Oblast zdravotnictví je jedním z pilířů programu ČSSD. Občané také mohli vyjádřit svůj nesouhlas s hrazením regulačních poplatků ve zdravotnictví tak, že připojili svůj podpis pod petici „Odmítáme placené zdravotnictví".

Dále čtěte:
Ústecký mítink Paroubka: V mé vládě nebude KSČM, ani ježibaby
Paroubek kopíruje naši kampaň, zlobí se Bursík

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…