Paroubek: TOP 09 dělá virvál kvůli Ondráčkovi, a mezitím se zjistilo toto o jejím náměstku Šiškovi

25.09.2014 18:16

Jiří Paroubek na svém profilu na ParlamentníchListech.cz poukazuje na to, že zatímco TOP 09 na sebe strhává pozornost kauzou svého místopředsedy Miroslava Kalouska, který ve sněmovně označil poslance Zdeňka Ondráčka za „komunistického fízla“, k soudu v tichosti míří aféra s úplatky požadovanými Vladimírem Šiškou, bývalým náměstkem ministra práce a sociálních věcí Jaromíra Drábka z TOP 09.

Paroubek: TOP 09 dělá virvál kvůli Ondráčkovi, a mezitím se zjistilo toto o jejím náměstku Šiškovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

Předseda strany LEV 21 Paroubek považuje za škodu, že Šiškovy praktiky dostávají podle něj v médiích podstatně menší prostor než to, kdo je a kdo není „fízl“.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

„V. Šiška byl přímo navázán na špičky TOP 09 a tato strana za něj také nese plnou politickou odpovědnost. Při pohledu na agresivní postup představitelů TOP 09 ve sněmovně je třeba připomenout, že krom Šišky má tato falešně moralizující strana také svého Bakalu. Bez něho a jeho investic by tato strana pravdy a lásky těžko dokázala uspět ve sněmovních volbách v roce 2010,“ píše Paroubek. Zároveň dodává, že Zdeněk Bakala byl údajně za své sponzorství odměněn. Prý díky Kalouskově nečinnosti nemusel splnit své smluvní závazky a mohl nájemníkům těchto bytů s klidným srdcem zvyšovat nájemné až na úroveň tržních nájmů a byty jim za přiměřenou cenu neprodat.

Celý příspěvek Jiřího Paroubka čtěte ZDE:

„TOP 09 je stranou, která má sama tunu másla na hlavě, a tak je velmi s podivem, jaký virvál dokážou její členové v Poslanecké sněmovně působit, aby se komukoli nemuseli omlouvat,“ uzavřel Jiří Paroubek.


 

reklama

autor: dkr

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …