Paroubek family: Blesk se i dnes vyřádil

22.02.2017 8:50

O tom, jak Petra Paroubková opustila svého o 21 let staršího manžela, expremiéra Jiřího Paroubka, píše dnešní Blesk. Podle všeho měla odchod z domova promyšlený do posledního detailu.

Paroubek family: Blesk se i dnes vyřádil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petra Paroubková

Paroubková opustila společné obydlí ve Velké Chuchli minulý týden v pondělí. Den předtím se manželovi omluvila, že s ním nepůjde na premiéru muzikálu Ples upírů. Zdůvodnila to nevolností. Ráno pak poprosila Paroubka, aby jejich společnou sedmiletou dceru Margaritu odvezl do školy.  

V době, kdy pak byla sama doma, měla sbalit všechny své i Margaritiny věci, zároveň si odvezla i dva psy – gaskoňské basety. Dceru si pak vyzvedla ze školy a zamířila do pronajatého bytu v Praze. Podle všeho s nikým jiným než s nejbližšími lidmi nekomunikuje. Samozřejmě pak hovoří také s advokáty, po nichž poslala manželovi papíry k rozvodu.

„Poslední týdny jsem měla strach z tvých reakcí. Tlačil jsi na mě a psychicky mě vydíral,“ napsala pak manželovi v dopise, který on sám zveřejnil na serveru Vaše Věc. A to společně se svou reakcí, kde mimo jiné poukazuje na Petřiny deprese.  

To, že Paroubková jednala pod strachem, zkonstatovala pro Blesk psycholožka Radana Štěpánková. Usuzuje to z reakce Paroubkové. „Zažila jsem samozřejmě i případy, kdy by jiná žena něco podobného zvládla bez problému. Křehčí bytosti se ale cítí ohroženěji. Jedná se však vždy o subjektivní vnímání pocitu nebezpečí a nelze to podceňovat,“ uvedla. 

"Sexy mozek? No, asi by si paní Petra teď raději uřízla jazyk, že to někdy řekla. Ať si každý řeší vztahy v rodině kde chce, ale gentleman se sexy mozkem, nebo mozkem vůbec, by soukromé psaní s manželkou, milenkou, přítelkyní nikdy nezveřejnil...“ napsala pak k celé kauze na svém facebookovém profilu poslankyně Jana Černochová (ODS).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…