Paroubek promluvil: Hodně zle o Petře. O nové partnerce. Volal mu Kalousek

08.08.2017 11:20

Expremiéra Jiřího Paroubka nedávno opustila manželka Petra. Nejprve se snažil ji přimět k tomu, aby se i s dcerou Margaritou vrátila, nyní mu však zřejmě dělá společnost nová partnerka. Píše o tom alespoň server Luxusni-Bydleni-Praha.com, kterému Paroubek poskytl rozhovor.

Paroubek promluvil: Hodně zle o Petře. O nové partnerce. Volal mu Kalousek
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Paroubek v rozhovoru mimo jiné pohovořil také o změně životosprávy a o tom, že zhubnul 18 kilo. „Dělám nejen čínská cvičení. Kromě toho jsem si dal před prázdninami závazek, že udělám denně posilovací cviky, abych si zpevnil svaly na břiše,“ řekl Paroubek s tím, že roli hraje také mladší partnerka.

Více sdílný však být nechtěl. „Myslím, že není ještě  čas na to, abych někoho veřejně představil,“ sdělil. Manželka Petra na něj podle jeho slov měla také dobrý vliv, ale nová partnerka prý ještě lepší. „Asi se víc snaží,“ řekl se smíchem. Mluvit o ní bude tehdy, až si to ona bude přát, sdělil.

Anketa

Bude Donald J. Trump koncem roku 2017 ještě prezidentem USA?

93%
7%
hlasovalo: 1590 lidí

„Tu dámu znám dlouhá léta a to, že jsem ji dlouhá léta neviděl, neznamená, že nevím, jaká je, a stejně tak naopak. A co se týče představ o mé partnerce, tak ty jsou stále stejné,“ podotkl, že si přeje loajálnost a věrnost. „Což bohužel Petra nebyla. Měla by být také hezká, prostě se mně musí líbit. Nemusí být krasavice jako Petra, ale o tom to v životě opravdu není. Měla by mít hodně společných zájmů se mnou. Takové byly vždycky mé představy o mé partnerce a vždy budou,“ dodal. 

S manželkou Petrou, která od Paroubka v minulých měsících odešla, podle svých slov rozhodně nyní harmonický vztah nemá. Dočkala se tak ze strany svého manžela kritiky. „Teď jsem sice ve výborné kondici, aspoň si to tedy myslím, ale měl bych mít takovou partnerku, která se o mě dokáže postarat ve stáří. Doufám ale, že než k tomu dojde, bude to ještě pár let trvat. Petra toho ale nebyla schopná ani ochotná,“ řekl.

Původní text ZDE

„Jak se můžou uklidnit vztahy, když manželka po deseti letech harmonického vztahu najednou ze dne na den odejde a ještě v ten večer na vás pošle advokáty s nehoráznými požadavky a kromě toho časem přijdete na to, že má mimomanželský vztah, je obklopená bodyguardy a obklopuje jimi i naši dceru. To se prostě nezapomíná a podle toho budu také postupovat,“ řekl ostře. On sám byl prý celou dobu manželství věrný.

Poté, co od něj manželka odešla, se mu prý ozvala řada lidí, mimo jiné i sám předseda TOP 09 Miroslav Kalousek. „Je to asi podruhé nebo potřetí, kdy jsem zjistil, že patří k lidem, kteří se o druhé zajímají, a to i přesto, že jsme byli v pracovních podmínkách nepřátelé. Celá řada z těch lidí, co se ozvali, byly ženy. Bylo dobře, že se ozvaly, protože ženy jsou k životu potřeba. Byl jsem rád, že se můžu s někým pobavit. A tím myslím opravdu pobavit jako popovídat, protože pokud jde o konverzaci, tak s ženami je to úplně jiné než s muži,“ řekl.

Zmínil i to, že k Petře se chtěl vrátit a prý jí to během pěti měsíců nabízel asi padesátkrát. „Vždy mne odmítla arogantně, urážlivě a velmi nepříjemně. Tak jsem z toho vyvodil své závěry. Ona jistou teoretickou možnost ještě má, myslím ale, že toho nevyužije, a tak ať si žije svůj život, jak umí. Po prázdninách už se na to budu dívat úplně jinak, než jak jsem se na to díval předtím. Já jsem byl ten, kdo měl zájem na udržení rodiny, ona byla ta, která odešla od rodiny, ze společného domu, který jsme vybudovali, ze společného života, který byl mimořádně hezký, a podala žádost o rozvod z důvodů, které jsou pro mě velmi nejasné. I když vlastně to chápu, když má mimomanželský vztah…“ dodal a poukázal také na její zdravotní stav, kdy prodělala před více než dvěma lety masivní krvácení do mozku. To prý mělo ovlivnit její psychiku.

„Petra neví, co dělá. Vyplývá to z její narušené psychiky. To, co kde vychází, beru s velkou rezervou. V prvním okamžiku mě to pochopitelně štve. Jsem ale rád, že už se nikde neobjevuje, že ji psychicky týrám. To je úplný nesmysl a všichni to vědí. Takže teď hraje něco jiného. V zásadě je mi to ale jedno,“ uzavřel. Zda půjde někdy do třetího manželství, ještě nebyl schopen říci. 

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…