Paroubek zuří. Za dehonestujícím článkem v bulváru vidí Babiše

31.05.2014 18:54

Expremiér Jiří Paroubek důrazně zareagoval na článek uveřejněný na serveru Blesk.cz, v němž zdroj blízký Paroubkově exmanželce Zuzaně Paroubkové řekl, že ji někdejší předseda vlády možná nechává sledovat. A to je prý pořádná hloupost, za kterou prý může stát Andrej Babiš. Vyjádření bývalého premiéra uveřejnil server VašeVěc.cz.

Paroubek zuří. Za dehonestujícím článkem v bulváru vidí Babiše
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Blesk spekuloval o tom, proč by Paroubek nechával sledovat svou bývalou choť. V této souvislosti požádal o vyjádření i samotného expremiéra, jenž odpověděl v humorném duchu. Prý požádal Janu Nagyovou - Nečasovou, aby Zuzanu Paroubkovou zahrnula do své sledovací operace. Získané informace pak prý Paroubek zaslal přímo do NATO. Humornou odpověď ale následně Paroubek obohatil o poněkud vážnější rozměr.

„Novinářka, která se mě na to ptala, má v Blesku údajně na starosti A. Babiše. A vypadá to, že A. Babiš má na starosti mě.“ Chce se dodat, že v rytířských dobách si to chlapi rozdali v souboji. Co plyne z toho, že dnes někdo prostřednictvím Blesku k tomu zneužívá i bývalé manželky? Vypadá to, že kdosi není chlap, píše Paroubkův portál.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…