Paroubkovic rodina: Expres má nové informace a výpovědi svědků

23.03.2017 7:26

Manželka expremiéra Jiřího Paroubka Petra po odchodu od manžela vyměnila rodinný domek v ceně 8,5 milionu korun za pronajatý byt na sídlišti. Píše o tom server Expres.cz, který je citován deníkem Blesk.

Paroubkovic rodina: Expres má nové informace a výpovědi svědků
Foto: Filip Ferbie
Popisek: Jiří Paroubek v Brně promluvil ke studentům a hostům vysoké školy BIBs

Včera odpoledne z dveří panelového domu v Praze 8 vylezla zkroušená postava. Nenalíčená, štíhlejší než kdy dříve. Paroubková rozhodně nevypadala jako hvězda společenských akcí, jak si ji veřejnost před šokujícím rozchodem navykla vnímat, píše bulvární deník. Do oranžového volva nastoupila i s dvěma gaskoňskými basety, které si od Paroubka odvezla, když před ním utekla. A v autě, které řídili její bodyguardi – bez nich se nikam ani nehne – vyrazila směrem do centra, zřejmě vyzvednout dceru Margaritu (7) ze školy.

Tu může otec vídat každý lichý víkend díky předběžnému opatření soudu. Paroubek nevyloučil, že by ji chtěl mít ve své péči.

Jak šílená je atmosféra mezi Paroubkovými, dokládá podle listu i svědectví jejich sousedky z konce minulého týdne. „Byla jsem na rohu ulice a viděla, jak se pan Paroubek brání dvěma mužům, kteří jako by na něj dotírali. On gestikuloval a otáčel se k nim zády, asi se bránil,“ řekla nejmenovaná paní webu Expres.cz. „Nebyla jsem tak blízko, abych slyšela, o co jde. Ale paní Paroubkovou jsem poznala, asi chtěli do domu a pan Paroubek je tam nechtěl pustit,“ citují ji. „Byl to útok na mou osobu,“ říká k tomu Paroubek.

„Mohu potvrdit, že jsme v uvedeném termínu z této lokality skutečně přijali oznámení na linku tísňového volání. Nicméně policisté nakonec nemuseli jakkoli zakročovat, neboť celá oznamovaná událost pominula ještě před jejich příjezdem,“ citoval list policejního mluvčího Tomáše Hulana. Kdo ale policii volal, neřekl, podotýká list.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…