Pasák Babiš a jeho kurvy, kterým sype granule do žlabu. Drsný komentář o hnutí ANO

29.07.2017 20:04

Protiislámský aktivista Martin Konvička se na svém facebookovém profilu velmi ostře obul do Andreje Babiše, šéfa hnutí ANO. Dokonce ho nazval i pasákem.

Pasák Babiš a jeho kurvy, kterým sype granule do žlabu. Drsný komentář o hnutí ANO
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Martin Konvička.

Konvičku totiž rozčílila slova Babišových poslanců Soukupa a Zlatušky. „Ten Babiš je prostě k zulíbání. Pěstuje si v partaji poslance Soukupa, který mluví jak Konvička křížený s Okamurou a současně Zlatušku, vedle jehož islámofilie je Anča Šabatová docela islámofobní koč,“ poznamenal Konvička.

Jak si totiž povšiml, Soukup v minulých dnech uvedl svůj úmysl vyzvat ministra financí Ivana Pilného (ANO), aby zatnul zlatou žílu pijavicím jako je Člověk v tísni. „Z útoku na muslimku je patrné, že nebezpečím u nás není těch 12 uprchlíků, ale pomatené hlavy některých našich spoluobčanů a spoluobčanek.“ To jsou pro změnu slova, která Konvičku zaujala u Zlatušky. 

O slovech poslance Soukupa jsme psali ZDE.

O slovech poslance Zlatušky jsme informovali ZDE.

„A Ty si, voliči, vyber...“ zmínil Konvička. Samotnému Babišovi je to podle něj jedno. „Pro něj jsou podstatné dotace na řepku a taky příjemný pocit, jak se všemi vydrbal,“ zmínil Konvička a dodal důrazně, aby Babiše lidé nevolili. 

Následně pak ještě podotkl, že Babiš vládne v hnutí tvrdou rukou. „A vovečky vědí, že nesmí nasrat šéfa, jinak nebudou granule do žlabu,“ sdělil. Závěrem už pak jen dodal následující: „Pasák je správné slovo – jen nevím, zda pase ovečky, nebo spíš kurvy.“

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…