Pavel Novotný? Kreténe, blbe, vmetl Jaromír Soukup také Luboši Rosímu z ČT. A pak padla šokující informace

12.12.2018 10:17

Jaromír Soukup si ve svém pořadu Týden s Jaromírem Soukupem pochvaloval své interview s Viktorem Orbánem. A pustil se do České televize za aktivistku, která mluvila o Orbánovi, na kterou jsme již upozorňovali. „Tuhletu frajerku si Česká televize pozve do svého kádrovacího vysílání, aby označila Viktora Orbána, jak Česká televize potřebuje,“ rozčiloval se Soukup. Postupně se dostával do čím dál větší ráže a nakonec k ČT padaly výrazy jako kretén a blb. Tato slova nezůstala bez odezvy. „On chce zcela vážně kandidovat na prezidenta. Tohle je něco, co jsme si fakt nezasloužili,“ počastoval vlastníka a moderátora TV Barrandov Jakub Horák a Soukupa označil za nestvůru.

Pavel Novotný? Kreténe, blbe, vmetl Jaromír Soukup také Luboši Rosímu z ČT. A pak padla šokující informace
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Týden s Jaromírem Soukupem

„Díky všem, kteří si všimli, že se televize Barrandov nebojí velkých evropských jmen. A velkých jmen budoucnosti, kterých se třeba podle mě bojí Česká televize, byť se zaklíná tvrzením, že jí to Orbán odmítl,“ začal svou tirádu proti veřejnoprávní televizi. Orbánovo odmítnutí vysvětlil tím, že Česká televize ve svém „tendenčním zpravodajství“ odmítá Viktora Orbána, který má dle Soukupa v Maďarsku drtivou podporu. „Kdyby na Kavčích horách nebyli tak pštrosí, tedy s hlavou v písku, tak by tam Orbán jistě rád přišel,“ tvrdil Jaromír Soukup a dodal: „Jenže kdo by chodil do televize, kde francouzského prezidenta nezávislá veřejnoprávní redaktorka označuje jako půvabného Macrona.“ Soukup se hrozil nad „naprosto objektivním hodnocením hrobníka Evropy“ jako „půvabného prezidenta“.

Anketa

Obáváte se, že ,,vánoční" teroristické útoky zasáhnou i Českou republiku?

73%
hlasovalo: 8004 lidí
Koho si ČT pozvala místo Viktora Orbána? Aktivistku Kateřinu Turečkovou, která podle Soukupa sdělila ČT přesně to, co ČT prý potřebovala slyšet. „Tedy: Orbán je diktátor, tyran. Volby v Maďarsku byly zmanipulovaný. Všude je strach a nejistota. Normální počátek další nacistický říše. Nekecám, tohleto všechno tahleta přírodní divnožena Turečková, sluníčkářská aktivistka, v České televizi říkala,“ horlil moderátor. Uznal, že na světě je hodně „divnolidí“. Ale proč musela být pozvána do ČT hodnotit Orbána, ptal se Soukup. A zmínil i věk aktivistky, která se se svou hloubkou zkušeností odvažuje Maďarům radit a mluvit o normalizaci, i to, že neumí maďarsky. „Tuhletu frajerku si Česká televize pozve do svého kádrovacího vysílání, aby označila Viktora Orbána, jak Česká televize potřebuje. Takže voni podle mě nejdřív zjišťovali, kdo řekne přesně to, co potřebujou, našli si pani Turečkovou, ročník 1993, a ta jim to řekla,“ obvinil ČT a dodal, že se mu z toho „zvedá kufr“.

Následovaly další invektivy – „žumpa“, „mediální prasečina“ – spolu s otázkou, zda si tohle opravdu platíme z koncesionářských poplatků. Soukup se také ptal, jestli se bude řešit Newsroom Nory Fridrichové, když ČT tak často řeší „neobjektivního Soukupa“. A podobně jako v Mých zprávách Pavlu Novotnému, začal Soukup spílat Luboši Rosímu. „Luboši Rosí, ty b*be, ty kluku jeden ušatej, tohle je pro tebe sólokapr jako kráva, kre*éne, sólokráva,“ nadával na dramaturga a moderátora.

Jaromír Soukup nadává Luboši Rosímu

V ČT uznali za vhodné Soukupovy útoky proti nim také zveřejnit. Na Facebook Newsroomu dali výstřižek ze Soukupova pořadu s komentářem: „Ředitel TV Barrandov byl toho večera poněkud neklidný...“

A ozval se i marketér Jakub Horák. „Soukup je opravdu neuvěřitelná stvůra – vlastně nestvůra. On chce zcela vážně kandidovat na prezidenta. Tohle je něco, co jsme si fakt nezasloužili,“ okomentoval Soukupa na Facebooku.

Celý pořad ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: kas

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…