Pavel Novotný dělá zle Pohlreichovi. Kvůli vakcíně

23.01.2021 15:21

Známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich patří k českým osobnostem veřejného života, které dostaly vakcínu proti nemoci covid-19 mimo pořadník preferovaný vládou. Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný (ODS) se neudržel: „Naprostá ubohost,“ vypálil.

Pavel Novotný dělá zle Pohlreichovi. Kvůli vakcíně
Foto: AZy
Popisek: Pavel Novotný

Zdeněk Pohlreich patří k VIP osobnostem, které dostaly vakcínu proti nemoci covid-19 mimo pořadník. Ačkoli mu ještě není přes 80 let, první vakcínu od firmy Pfizer už dostal.

„Naprostá ubohost. Miláček davů jak nebude lynčován jako ostatní. Těším se, jak to budu pozorovat. Hanba by mě fackovala,“ napsal Novotný na sociální síti Facebook.

Pavel Novotný se zlobí

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Anketa

Zachrání nás vakcína proti covidu-19?

27%
73%
hlasovalo: 10416 lidí
Ze židle ho zvedlo, že se třiašedesátiletý Pohlreich necítí provinile. Vakcína prý zdravotníkům jednoho dne zbyla, tak si ji nechal píchnout.  

„Nebudu se omlouvat a vymlouvat. Jestli je to trestné, budu muset ten trest přijmout. Jsem 63letý chlap s některými zdravotními problémy, platím zdravotní pojištění a usoudil jsem, že to žádný katastrofální hřích není. Necítím se provinile, nicméně je mi to samozřejmě nepříjemné. Více k tomu nemám co říct,“ řekl Zdeněk Pohlreich pro ŽivotvČesku.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…