Pavel Novotný má ze soudu srandu: Ondřej Vetchý je zmrd a sprostý lhář. Ta prdel, když si stádo myslí, že jsem se z toho potil. Soudkyni to spočítáme

08.03.2017 12:40

Bulvární novinář, podnikatel a komunální politik ODS Pavel Novotný se na svém facebookovém profilu vyjádřil k verdiktu odvolacího vrchního soudu. Ten rozhodl, že vydavatelství Bauer Media musí zaplatit herci Ondřeji Vetchému a jeho ženě 700 tisíc korun za mylnou informaci v bulvárním deníku Spy. Ten již v současné době nevychází, byl však spjat právě s Novotným, jenž jej vedl.

Pavel Novotný má ze soudu srandu: Ondřej Vetchý je zmrd a sprostý lhář. Ta prdel, když si stádo myslí, že jsem se z toho potil. Soudkyni to spočítáme
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

„Před třemi lety jsem svědčil u soudu, kde se Vetchý soudil s vydavatelstvím, kde jsem dělal. Soudila to kámoška Vetchého obhájkyně, takto spolu jely x-tý soud celebrita X bulvár, Vetchý byl v právu, byli by všichni čtyři (Vetchý, jeho ‚manželka‘, soudkyně i advokátka) hloupí, kdyby to údajně, prý, jedna bába povídala, neodehráli,“ zmínil úvodem Novotný. Spy tehdy zveřejnil fotografii herce Vetchého z předávání Českých lvů s popiskem, že je na snímku s milenkou. Šlo však o jeho manželku.

„Neudělal jsem to schválně,“ bránil se Novotný u prvního soudu v roce 2015. Pokud by podle svých slov věděl, že jde o manželku, nikdy by nepravdu nenapsal. „Přece nejsem sebevrah, mám nějakou odpovědnost,“ dodal. „Nejsem debil, jsem profík,“ řekl také.

„Od rána mi chodí jakési vzkazy kvůli jakési odvolačce, ve které lhář a blb Ondra něco vysoudil u soudu, kde jsem byl svědek. A já se jen směju, jak si chtějí ovce kopnout, netuše nic a domnívajíc se, že věcí žiju,“ zmínil pak dnes v souvislosti s včerejší zprávou Novotný.

Anketa

Kdo bude po volbách německým kancléřem? (Ptáme se na váš odhad, ne na vaši preferenci)

hlasovalo: 5414 lidí

„Pozadí oné věci, tedy tu dvojici soudkyně–obhájkyně, co tahají cash z bulváru, je známé tak asi mně, vedení Blesku, které vám ji potvrdí, a mojí manželce a skutečně jsme nepřišli na to, jak to řešit. Jak to paní soudkyně dělá, že ten případ dostane vždy ona, nevím a už jsem se s tím srovnal...,“ pozastavil se. A dodal, že ta prdel, jak si ovečky myslí, že se včera někde potil a Vetchý seslal boží trest, je nekonečná. „Buď jak buď, stádo má pré a my, bulvár, jsme tu od toho,“ dodal.

Zároveň sice uznává, že Ondřej Vetchý byl v právu a vyhrál soud, který nemohl nevyhrát, ale tvrdí, že se tak nestalo proto, že byl v právu, ale protože byl od začátku účelový. „To beru. Vetchý i jeho paní u něj ovšem lhali, že jsem to udělal s tím článkem schválně, neb jsem paní Vetchou znal. Neznal jsem ji, zavinila to celé moje redaktorka Fojtíková, nepoznal ji tehdy nikdo a Spy si ROK po vydání článků nevybral Vetchý náhodou. Vetchého i jeho paní si zřejmě, možná, údajně, asi je to lež, ne je to lež, našla ona advokátka a nabídla jim mimořádně výhodný kšeft, potrestat mě jakože za branži a vydělat, což se podařilo a já jim gratuluji!“ rozjel se Novotný.

„Ondřej Vetchý a jeho manželka jsou ovšem sprostí lháři, nikoli já,“ řekl rázně.

Celou věc uzavřel s tím, že to stejně jednou těm dvěma holkám u MS pro Prahu 2 s deníkem Blesk spočítá. „O věci nebudu tentokrát diskutovat, poučení vědí a ovečky nemám dnes čas poučovat, mám důležitou přednášku a musím celý den koordinovat sledovačku toho zmrda Vetchého,“ zakončil s úsměvem.

Novotný má v současné době na krku další soud. Žene jej k němu rodina, na kterou Novotný veřejně upozornil a zároveň ji „napráskal“ orgánům zodpovědným za péči o dítě. Rodina se v jeho očích „provinila“ tím, že umístila na server YouTube video, na němž s nezletilým synem zpívá píseň Mešita kontroverzní vlastenecké skupiny Ortel. Rodiče dítěte nyní od Novotného požadují odškodnění.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Původní text ZDE.

„Vysmál jsem se rodince, co věší na YouTube video, ve kterém během jízdy Fiatem Multipla do Kralup zfanatizovaně za asistence děcka pěje jakousi odrhovačku o Mešitě a mladej a jeho tupý otec při tom naznačují řezání krku. A protože – na rozdíl od tupé ortelí fanklubácké vlastenecké tlupy čičmundů – umím apely dotahovat dál, než je hranice klávesnice, zvesela jsem napsal nejvyšší dětskoprávní úřednici v zemi, že kdyby jim to dítě odebrali a dali je vychovat dvěma gayům, bude z chlapečka objektivně lepší člověk; a hned jsem to šoupnul na FB. Dostal jsem také krásnou oficiální odpověď a celá akce velmi bavila pro změnu mé věrné, tedy lidi, kteří sledují můj soukromý facebookový profil bývalého novináře a současného podnikatele po humanistickém coming outu. Poté jsem zveřejnil ještě nějakou veselou komunikaci s onou rodinkou. Tu tvoří soudně trestaný lapka a vězeňský práskač a jakási hysterka, nebohá matka toho těžce zkoušeného dítka. Jsou to prosťáčci a jejich svět tvoří, jak jsem pochopil, pětiúhelník Ortel–Konvička–Národ–Rodina–zase Ortel a žijí jen pro den, kdy k nám dorazí konečně nějaký uprchlík, znásilňovač, a oni budou moci zpívat v Multiple o tom, jak to oni a Ortel říkali,“ řekl ke kauze Novotný v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz.

„No, a pak se mi ozval nějaký advokát, že ti nebozí nacionalističtí prosťáčci chtějí sto tisíc a veřejnou omluvu, jinak mě dají k soudu za zveřejnění mobilu matky z Multiply a tvrzení, že jsou špatní rodiče. Protože si, by the way, pořád myslím, že oba rodiče jsou debilové a synek chudák, poslal jsem jim avízo, že bych rád soud. Já mám soudy rád,“ zmínil pak následně i spor Vetchého s časopisem Spy. 

„Jsem si jist, že tady s těmi chudáky dojde maximálně na Boží soud, ale nevím, zda se dostaví. Podle mě si to poserou do pekla jen za hudební vkus a do nebe přijde jen mladej, kterého tam přivítám pohlavkem a půjdu mu představit pár intelektuálů; jestli stráví život po koncertech Ortelu, uvidí je na vlastní oči poprvé. Stejně jako uprchlíky, ti tam budou také,“ uzavřel.

Původní text ZDE

Novotný se se svými vyjádřeními často nepáře. V únorovém rozhovoru pro ParlamentníListy.cz například uvedl, že prezident Miloš Zeman bude společně s Andrejem Babišem Česku vládnout dlouho. Jako důvod uvedl, že v demokracii může k urně i kretén, kterého v antické Spartě raději shodili z útesu, aby se netrápil.

„Je to v zásadě nekompetentní, populistický, sexistický hulvát a rasista,“ prohlásil pak například k americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Předsedu SPD Tomia Okamuru nazval pak pro změnu vypočítavým šizuňkem.

Celý rozhovor najdete ZDE.

Celý příspěvek Pavla Novotného:

před třemi lety jsem svědčil u soudu, kde se Vetchý soudil s vydavatelstvím, kde jsem dělal. Soudila to kámoška Vetchého obhájkyně, takto spolu jely x tý soud celebrita X bulvár, Vetchý byl v právu, byli by všichni čtyři (Vetchý, jeho "manželka", soudkyně i advokátka) hloupí, kdyby to údajně, prý, jedna bába povídala, neodehráli. 

Od rána mi chodí jakési vzkazy kvůli jakési odvolačce, ve které lhář a blb Ondra něco vysoudil u soudu, kde jsem byl svědek a já se jen směju, jak si chtějí ovce kopnou, netuše nic a domnívajíc se, že věcí žiju, stejně si Martin Veselovský dodnes neuvědomil, jak se tehdy nepřipravil a jak si mě neférově dával, ale já mu odpustil, ostatně dělají také s Drtinovou bulvár a dobře, stejně jako jsem ho dělával já.

Pozadí oné věci, tedy tu dvojici soudkyně - obhájkyně, co tahají cash z bulváru, je známé tak asi mě, vedení Blesku, které vám jí potvrdí. a mojí manželce a skutečně jsme nepřišli na to, jak to řešit. Jak to paní soudkyně dělá, že ten případ dostane vždy ona, nevím a už jsem se s tím srovnal...

Ale ta prdel, jak si ovečky myslí, že jsem se včera "někde potil", "Vetchý seslal boží trest", je nekonečná....

Buď jak buď, stádo má pré a my, bulvár, jsme tu od toho:-)

PS: Ondřej Vetchý byl v právu a vyhrál soud, který nemohl nevyhrát, ne proto, že byl v právu, ale protože byl od začátku účelový. To beru. Vetchý i jeho paní u něj ovšem lhali, že jsem to udělal s tím článkem schválně, neb jsem paní Vetchou znal. Neznal jsem jí, zavinila to celé moje redaktorka Fojtíková, nepoznal jí tehdy nikdo a Spy si ROK po vydání článků nevybral Vetchý náhodou. Vetchého i jeho paní si zřejmě, možná, údajně, asi je to lež, ne je to lež, našla ona advokátka a nabídla jim mimořádně výhodný kšeft, potrestat mě jakože za branži a vydělat, což se podařilo a já jim gratuluji! Ondřej Vetchý a jeho manželka jsou ovšem sprostí lháři, nikoli já. Dodávám koláž od svých fanoušků a uzavírám celou věc s tím, že mi něco za zátylkem říká, že to stejně jednou těm dvěma holkám u MS pro Prahu 2 s deníkem Blesk spočítáme... O věci nebudu tentokrát diskutovat, poučení vědí a ovečky nemám dnes čas poučovat, mám důležitou přednášku a musím celý den koordinovat sledovačku toho zmrda Vetchého:-)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

10:50 Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

ParlamentníListy.cz si v posledních týdnech všímají řady smluv, které přibývají ve veřejných registr…