Pavel Novotný nas*al sousedku. A ještě přitvrdil. Uctil totiž Gotta, netradičně

11.10.2019 22:16

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný pustil ve své obci z nově vybudovaných obecních tlampačů Karla Gotta. „Naposledy když před měsícem pěl, neděle po o, volume 3/6, poslala kvůli tomu neurotická občanka na úřad, nedělám si srandu, @MP_Praha, přijeli akorát v půlce Zůstanu svůj,“ svěřil se na Twitteru se zážitkem s pražskou městskou policií. „Dnes dám Karla na čtyřku. Zaslouží si to,“ zakončil tweet.

Pavel Novotný nas*al sousedku. A ještě přitvrdil. Uctil totiž Gotta, netradičně
Foto: Repro Facebook
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala se starostou Řeporyjí Novotným

Starosta Řeporyjí a člen ODS Pavel Novotný napsal na svůj twitter následující zprávu: „Pustím v jednu na hodinu v obecním rozhlase Karla. Naposledy když před měsícem pěl, neděle po o, volume 3/6, poslala kvůli tomu neurotická občanka na úřad, nedělám si srandu, @MP_Praha, přijeli akorát v půlce Zůstanu svůj. Dnes dám Karla na čtyřku. Zaslouží si to.“ Načež zveřejnil osmisekundové video, kde Karel Gott v Řeporyjích vyhrával.

Anketa

Patří Zdeněk Bakala za mříže?

86%
14%
hlasovalo: 80658 lidí

Pavel Novotný nechal totiž zprovoznit 37 obecních tlampačů, které byly rozmístěné po celé obci, avšak nehrály. Tento starosta objevil v únoru na radnici hifi soustavu, jež vede ke starým obecním tlampačům. Prý ani na sekundu neváhal a audiosystém vyzkoušel: „Já mám rozhlas prostě rád a tlampače před pár lety přestaly hrát. Zjistil jsem, že to bylo kvůli OSE. Říznul jsem tam hajdum hajdum tydlidum, nechal to opravit a domluvil se s OSOu,“ řekl pro Blesk. Od té doby obecní rozhlas hraje každou neděli a starosta shání další a další staré kazety.

Celý článek Blesku ZDE

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Starosta by prý ocenil, kdyby obci někdo věnoval kazety s dechovkou, a hlavně nějaké písně Karla Gotta, kterého nemohl zahrát ani k jeho jubileu. Místo toho vyhrává Hanu Zagorovou, řekl dále v červenci Blesku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…