Pavel Novotný objasnil, proč mluví jako dlaždič. Napište mu, zda to od něj berete

03.08.2017 11:00

Podnikatel a komunální politik ODS Pavel Novotný odpovídal na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz na dotazy čtenářů. Mimochodem také objasnil, proč mluví sprostě.

Pavel Novotný objasnil, proč mluví jako dlaždič. Napište mu, zda to od něj berete
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

„Tak jak jste na tom, pane Novotný? Už jste si vzal nějaké uprchlíky domů? V případě, že ano, tak kolik a jakého pohlaví? Dle vašeho slovníku je vidět, že jste slušně vychovaný a velmi inteligentní. Moc vám fandím,“ uvedl čtenář, jenž se podepsal jako svazák Honza.

Všechny otázky a odpovědi najdete ZDE.

„S manželkou jsme je zvali už před rokem, ale je jich tu jen dvanáct. Slovník, jaký u mě znáte, používám jen na PL, je součástí větší recese, která si dala za cíl prudit čtenáře PL cíleným útočením na ně samé a jejich předsudky. Myslím, že nemáte nejmenší tušení, kým nebo čím ve skutečnosti jsem, ale nenechte si vymluvit, že máte jasno,“ podotkl s úsměvem Novotný.

Máte-li k vysvětlení Pavla Novotného doplňující dotaz, můžete mu ho položit na jeho profilu:

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Anketa

Miliardář Dědek slibuje Gazdíkovu STANu peníze i pomoc s lákáním osobností na kandidátky. Kam Starosty ve volbách vytáhne?

5%
0%
3%
0%
hlasovalo: 10299 lidí

Když se jej pak další čtenář zeptal, jak přišel na tu „stupiditu, že když je člověk celebrita, že je něco víc“, odpověděl opět po svém a s vulgaritami. 

„To je samozřejmě čistá provokace. Jednak se za celebritu nepovažuji a potom, myslím si pravý opak, totiž, že některé celebrity jsou dokonce něco méně. Jen jste mi skočil na špek, pane, já si nic takového nemyslím, jen si z vás – volů, co čtou PL, bezmozků s předsudky – dělám prostě prdel,“ zareagoval. 

Další ze čtenářů se pak zeptal, co jsou to podlidi. Tento termín totiž v minulosti Novotný také použil.

„Moje čistě provokace, snažím se nasrat různé blby, zejména voliče SPD, a vmetávat jim do tváře, že volí-li Okamuru, nejsou stejně hodnotné lidské bytosti jako třeba já nebo paní Stodolová... Je to trochu rasismus, ale to nevadí. Voliče SPD by skutečně měli vrhat z útesů, nemohou nijak prospět,“ řekl rázně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…