Pavel Novotný podpořil Václava Klause mladšího

16.02.2017 11:50

Bulvární novinář Pavel Novotný je mimo jiné také zastupitelem v pražské části Řeporyje. Nyní se zúčastnil také oblastního sněmu své domovské ODS. A se svými dojmy se svěřil na facebookovém profilu.

Pavel Novotný podpořil Václava Klause mladšího
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

„Filip Humplík i Václav Klaus ml. na mě na oblastním partajním sněmu udělali velký dojem,“ napsal na adresu předsedy pražské ODS Humplíka a stranického experta na školství Klause mladšího.

V diskuzi pak ještě doplnil: „Udělali na mě coby nominanti do voleb do Poslanecké sněmovny dojem. Nevím, jak a kdy slyšíte Klause ml. mluvit vy,“ zareagoval na negativní komentáře. „My měli stranický dýchánek a moji podporu oba mají. Věřím tomu, že v nich máme perspektivní kádry, jsem členem partaje,“ uvedl.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

„Mně nevadí, že nemáte rádi ODS, já se za tu stranu v žádném případě nestydím. Musíte mě brát i s tou stranickou legitimací,“ dodal. „Feri je kamarád, ale pro mě topka umírá, sorry,“ vyjádřil se pak k další straně na pravicové straně politického spektra – TOP 09 – a jejímu kandidátovi Dominiku Ferimu. „Nemusíme sem tahat politiku, ale já jako podnikatel legitimace nelegitimace nikoho jinýho než TOP nebo ODS volit stejně nemůžu,“ dodal.

Následně pak ještě dodal ke Klausovi mladšímu. „My moc lidí s jeho drajvem v tý straně nemáme. Nepovažuji ho za ‚protekčního synka‘. Po převratu bude jako ministr školství vynikající,“ dodal s tím, že jednou bude i ministr zahraničí. „Možná prezident. Miloš je zrůda,“ dodal s úsměvem. „Já se mladýmu nedivím, že má ambice, a jsem si jist, že bude mít voliče. Pro stranu dobrá volba, osobně se s ním neshodnu skoro v ničem. Nevadí, snad by jako kantor topícího se Syřánka vytáhl z vody, to mi po dnešku tutově přijde, že jo,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…