Pavel Šafr: Je mi na blití

03.04.2019 9:20

Šéfredaktorovi serveru Forum24.cz Pavlu Šafrovi se udělalo nevolno, když se ráno podíval do novin a na internetové servery. Důvodem byl rozhovor s komunistickou europoslankyní Kateřinou Konečnou, který přinesl deník Metro a také server DeníkN.cz.

Pavel Šafr: Je mi na blití
Foto: Archiv PŠ
Popisek: Pavel Šafr

„Noviny předsedy vlády vydaly PR článek komunistické političky. Servilní provedení a idiotské chování novináře není překvapením. Premiér byl také komunista a navíc estébák, takže je to všechno logické. Hlavně žádný Antibabiš! Je třeba držet hubu a krok,“ rozčílil se Šafr, jenž byl v minulosti odsouzen za řízení v opilosti k čtyřměsíčnímu trestu vězení s podmíněným odkladem na 18 měsíců a zákazu řízení rovněž na 18 měsíců. Kromě jízdy v opilosti se měl také hádat s policisty (psalo se ZDE).

„Jenom je smutné, že Deník N vydal se soudružkou také velký rozhovor. Kolegům bohužel nikdo neřekl, že je to nemravné a nepřijatelné. Dávají tím najevo, že je KSČM pro ně normální strana. Je mi z toho totálně na blití,“ pokračoval dále.

Rozhovor z DeníkuN najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…