Pavel Šafr dal prostor mladíkovi, aby vynadal Zemanovi. Takto to dopadlo

04.08.2017 19:58

Prezident Miloš Zeman je schopný manipulátor, který dokáže lidi přesvědčit, že je fajn brát od Evropské unie dotace, ale na oplátku nepřijmout víc, než dvanáct uprchlíků. Těmito slovy hodnotí dosavadní hlavu státu server Forum24.cz. A to je jen zlomek ze špatného vysvědčení, které Miloš Zeman obdržel. Sám Pavel Šafr si na sociální síti pochvaloval, že toto vysvědčení vystavil teprve devatenáctiletý mladík.

Pavel Šafr dal prostor mladíkovi, aby vynadal Zemanovi. Takto to dopadlo
Foto: Hanka Brožková - KPR
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Pavel Šafr na sociální síti Facebook ocenil, že kritický text sepsal teprve devatenáctiletý mladík. „Náš devatenáctiletý kamarád Dominik napsal, proč už nemá být Zeman prezidentem," napsal doslova.

Miloš Zeman by podle mladíka už neměl být českým prezidentem. Třeba proto, že českou zahraniční politiku orientuje na komunistickou Čínu, která si nedělá hlavu s lidskými právy a je ochotná nechat ve vězení umírat těžce nemocné občany bez lékařské pomoci jen proto, že nesouhlasí s oficiálními komunistickými názory.

Kdyby Miloš Zeman nebyl prezidentem, tak by se možná česká zahraniční politika začala jasně orientovat zpátky na Západ a nebyla by tak rozkolísaná. V této souvislosti stojí za zmínku, že to byla právě vláda Miloše Zemana, která přivedla Českou republiku do NATO a byl to český prezident Miloš Zeman, který nechal na Hradě vyvěsit vlajku Evropské unie. Té samé Evropské unie, kterou teď Zeman tak často kritizuje.

„Miloš Zeman je chytrý a ostřílený politik. Moc dobře ví, kdy je dobré se ozvat a kdy je dobré mlčet. To z něj dělá dobrého manipulátora davu, což dokazují průzkumy jeho podpory. Stále vysoká čísla mohou nejednoho z nás vést k otázce, jak je to možné, že Miloše Zemana po tom všem tolik lidí podporuje? Odpovědí by mohlo být více. Mnoho lidí se se svým prezidentem ztotožnilo v boji proti zlé Evropské unii, která nám posílá dotace a chce za to pouhou pomoc při humanitární katastrofě. Uprchlická krize totiž je humanitární katastrofa, která je na Blízkém východě a v Africe několik desítek let. K dnešnímu roku je na celém světě rekordních 65,6 milionu uprchlíků, polovina z nich jsou děti. Česká republika přispěla k řešení této krize přijetím 12 uprchlíků. Přesto je Česká republika místem, kde máme snad největší bojovníky proti uprchlíkům a v jejich čele stojí právě Miloš Zeman. A lidé mu snad dokonce i uvěřili to, že všude v České republice uprchlíci opravdu jsou,“ lze se dočíst na serveru Pavla Šafra.

Do třetice všeho zlého se prezident Miloš Zeman setkává ještě s ruským prezidentem Vladimirem Putinem a to je také typ politika, kterého nelze označit za ideálního demokrata, mírně řečeno. Nemluvě prý o tom, že Putinovo Rusko usiluje o rozklížení Evropské unie, což v žádném případě není v zájmu České republiky. Pokud se Zeman stýká s někým, kdo si přeje slabší EU, je to jen další důkaz, že by neměl být prezidentem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…