Pavel Šafr o Babišovi: Slovenské hovado

13.12.2019 12:59

„Urputné hovado,“ tak premiér Andrej Babiš sám sebe nově nazývá v příspěvcích na svém facebookovém profilu. U Šafra se proto pustili do rozboru, zda na něj takové označení opravdu sedí. Mimo jiné považují takové přízvisko doslova za majstrštyk politického marketingu, jenž bude oceněn a volební preference hnutí ANO půjdou strmě nahoru.

Pavel Šafr o Babišovi: Slovenské hovado
Foto: Repro Youtube
Popisek: Šéfredaktor Fora24, Pavel Šafr

Když se předseda vlády nazval hovadem, rozhodl se šéfredaktor deníku Forum24.cz posoudit, zda to vskutku sedí. „Ty tuny nesmyslů a hloupostí, které každý den vypouští z úst, ukazují, že by toto sebepojmenování mohlo sedět. Jakákoli radost z Babišovy sebereflexe ale není namístě,“ píše Pavel Šafr.

Když tohle o sobě řekne majitel mediálního impéria a vládce komunikačních kanálů v naší zemi, tak to pro něj podle Šafra znamená jedině plus. „On, veliký pán, sám o sobě řekl, že je hovado. To znamená, že jeho volební preference půjdou strmě nahoru. Takový majstrštyk politického marketingu bude oceněn,“ zdůraznil s tím, že každé hovado se nyní může srovnávat s premiérem.

Dodává, že Babiš především trpí nemocí jménem egománie. „Babiš je absurdní egomaniak, který nás chce za každou cenu obšťastnit svojí přítomností. Nevydrží se radovat z nakradených peněz sám. Musí se s námi podělit o svoji velikost. Musí se utvrdit v tom, že to tu dobyl a vyhrál. Protože pro slovenské hovado je Praha velký cíl,“ nebere si s ministerským předsedou Šafr servítky.

„Dříve tvrdil, že jsme jeho firma. Dneska je už ale jasné, že jsme spíš jeho klinika. Staráme se tu o nemocného člověka. Jsme jeho zdravotní klauni. Andrej Babiš sám sebe označuje za hovado. Hovado chce být zdravé a silné. A navždy. Tak čestný titul si ale nezaslouží. A navždy tu nebude,“ shrnul Šafr na závěr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…